| Puffy_1082 a întrebat:

Hei neata TPU.Sunt in clasa a 8-a.Acum urmeaza intrebarea:Voi cum va descurcati la chimie si fizica? la fizica sa zicem ca inca n-am trecut la lectii grele. dar la chimie.frate ce probleme. Voi cum va descurcati?laughing

7 răspunsuri:
| winchesters a răspuns:

Si eu sunt a 8-a.si la fizica am un 10.adica ma descurc bine.
Dar la chimie am un 5laughing).
oricum bafta in continuare. Bye`Bye:*

| EuSiCuMine a răspuns:

Aoleu, si eu sunt a 8-a si sunt tuta la amandoua laughing

Acasa ne da sa invatam tot felul de prostii "ca sa intelegemchatterbox" ce zic ele. Dracu invata laughing
Oricum ar trebui sa ne mai straduim ca cica sunt materii importante dar pentru mine sunt ca o ora de sport, nu am ce invata laughing. Mai ales la chimie straight face cand vad moaca prosfei numai de ore nu`mi arde miestraight face in + e directoarea laughing
Daca nici tu nu poti sa inveti si nu`ti plac, si iti pui intrebarea ce sa le zici alor tai daca ai nota proasta, fa ca mine si zice : profa e de vina! nu stie sa explice cum trebuie sa inteleg si eu. la mine mergelaughing))

Oricum bafta sa treci la ele. o sa am si eu nevoie :-s
laughing

| HaHa_8983 a răspuns:

O doamne.laughing.rolling on the floor. Si eu sunt 8a
La fizica mai merge(la teorie ca la probleme.straight face.).
Da la chimie e groaza.Am dat 2 teste si cred ca la ambele iau 4.rolling on the floor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu personal ma descurc cel mai bine din clasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la fizica si la chimie ma descurc normal dar tu? eu tot la fizica n-am greutati! nici la chimie! la fracti si probleme ma descurc bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fizica e fain la mine dar la chimie e naspa profa ne pune sa rezolvan probleme singuri si sunt din ale grele

| Puffy_1082 explică:

Heii si eu fac cu directoarea chimialaughing si o da si eu am dat teste peste teste ...si nu iau l-ai mult de 5laughing si ni le aduna pe toate.pff asta e...ne trebuie medii mari.