| Popescu999 a întrebat:

Hei TPU.
Am si eu o intrebare, cum ar fi eu mananc in fiecare zi cate putin dulce, intr-o zi 2-3 bomboane in alta zi deloc si cum ar fi azi am mancat dimineata jumate de bol cu lapte cu cereale, la amiaza pe la vreo 4 o placinta subtire cu branza sarata. Am uitat cum se numeste.
Si acum la 5 jumate un kinder bueno, un rom cu ciocolata si o prajitura seven days.
Si sunt stresata, oare ma ingras?
Si daca un organism mananca in fiecare zi cate putin dulce se ia in greutate sau nu?

4 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Depinde de organism te poti ingrasa si de la atat daca ai mancat o masa consistenta, eu mananc tot magazinul si nu ma ingras.

| AC4S4 a răspuns:

Daca ai 3 mese normale pe zi si adaugi si gustari (precum cele descrise mai sus), cel mai probabil te vei ingrasa.

| Lostlyric a răspuns:

Stii de ce esti stresata? De la planul tau alimentar. Nu e bai sa mananci dulce, e bai ca mananci toate prostiile. Organismul tau nu primeste nimic esential din kinder bueno, merdenea si bomboane. Poate din bolul ala de cereale sa primeasca cateva fibre si calciu. In rest, caz de stres si subnutritie.
Oameni buni, nu va ingrasati din a manca sanatos. Sanatos nu inseamna sa bagi mult sau putin in tine, ci sa bagi ce trebuie. Deci, nu cantitate, ci calitate. Pentru tine acum, e ca si cum ai avea o masina care nu mai merge pe benzina sau motorina, merge pe apa sau aer. Asa ai grija de corpul tau?

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Da stresul poate contribui la ingrasare. Incearca sa ai grija de tine.