| RainWind a întrebat:

Hei, TPU, dacă am deschis Tarotul online și acolo mi-a spus ca să am grijă la cine îmi oferă ajutorul, deoarece pare că cineva mă va trăda și nu-mi va oferi un ajutor autentic, iar de atunci mă tot gândesc obsesiv la asta, ce pot face?
Eu chiar am încredere în toată lumea sau vreau să am, dar parcă tarotul ăsta m-a făcut paranoică. Iar mai grav e că mă tot gândesc dar oare cine va fi cel care o va face? Ba chiar m-am gândit să nu accept ajutorul nimănui în perioada următoare, doar măcar să nu știu cine ar fi trădătorul?

Iar acum altă întrebare care mă macină.
Să credem oare în prostia asta de tarot?! Mai ales în cea online?!
Recunosc că cea de citire face to face, făcută de către cineva uman happy chiar a fost fidelă. Unele chestii mi s-au adeverit după ce o amică mi-a citit în cărți, dar la cel online straight face nu știu ce să cred. Bănuiesc că la capătul lui, e AI-ul, nu?!
Oare să încep să bănuiesc pe toată lumea sau e o prostie și tarotul ăsta online?!
Voi ce ați face dacă ați păți așa ceva?!

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Wow.
E amuzant sa crezi in tarot in sine, dapai in ăla online.

| RainWind explică (pentru suntserios):

Păi da, de ăla online, nu știu ce să zic happy dar ăla fizic s-au adeverit niște chestii, la vremea la care mi le-a citit amica mea. Și chiar s-au adeverit. Mă rog, mai puțin ceva, dar aia e. Aia cred că oricum în cazul meu nu se va adeveri niciodată. Deci despre asta ce spui?! Sunt nebuna eu că ceea ce mi-a zis amica mea, ad literam aș putea spune, s-au adeverit?! straight face

| suntserios a răspuns (pentru RainWind):

Nu spun nimic. nu cred in prostii de genul.

| siriusblack98 a răspuns:

Sincer imi este groaznic de rusine fata de propria mea persoana ca sunt contemporan cu asemenea specimene.

| RainWind explică (pentru siriusblack98):

Contemporan la ce?! La scepticism?!
Se răsucesc ancestralii voștri în mormânt când vă văd așa de sceptici și insensibili la tot.
Deși asta e dovada vie la ceea ce spunea Dumnezeu. Că la ce folos dovezi, că voi nici cu dovezi nu ați crede. Faza e că, azi aveți dovezi n că Dumnezeu există, vi s-a revelat prin acea știință pe care o tot vociferați voi. DUMNEZEU E DE FAPT ȘTIINȚA VOASTRĂ. Dar mi se pare amuzant cum fix voi vă contraziceți singuri, dragi atei.
Să vă fie știința ușoară.

Dar nu știu cum de tu apari iar pe pagina mea. Parcă te blocasem?! Oare tu ești friend cu admina?! Altfel nu-mi explic cum de mai poți scrie pe aici?! straight face
Sayonara!

| siriusblack98 a răspuns (pentru RainWind):

Tu crezi in ce zice un program de tarot online, nu ești în măsură să îmi dau lecții de vreun fel. Îmi place că apelezi la block pentru că știi și tu că nu ai argumente. Și da, sunt prieten cu admina și i-am zis sa mă lase să îți zic ție că ești proastă.

Ești doar un frustrat/frustrată. Deși nu m-ar mira să fii Violeta cu vreun alt cont sau Rosalia incognito.
Cum am spus Sayonara de pe contul meu.
Nici nu mă obosesc să-ți mai răspund sau dau block.
Ți se citește din mers caracterul oricine ai fi.
Așa că... Sayonara de pe contul meu.

1. De vreme ce nu ești în stare să îți dai seama singurică de acest lucru, dă-mi voie sa te luminez: Nu sunt pe contul tău, fetițo. Tu te afli aici pe o platformă publică de întrebări și răspunsuri.

2. Mă repet, tu îți trăiești viața din ce zice tarotul online, s-a stabilit deja care îți este nivelul laughing

3. Daa, m-ai prins să știi, sunt rosalia și violeta și am creat acest cont in 2013 ca sa te luam pe tine la mișto in 2025 laughing Mergi la somn.

Sayonara!
Și doar ca idee, eu nu am zis că-mi ghidez sau trăiesc viața de pe urma Tarotului. Am zis doar că uneori cred în ceea ce se spune pe acolo. Dar și chiar dacă ar fi fost așa, tot nu aveam cum să-mi trăiesc viața de pe Tarot, deoarece Tarotul spune niște chestii generale, dar fiecare chestie generală se mulează pe o situație particulară și pe personalitatea fiecăruia. straight face Ceva ce niciodată voi ateii nu ați priceput.

Și nu, pe mine nu mă interesează că e platformă, eu ți-am dat block, așa îmi aminteam, că-mi amintesc numele acestui cont, până să ți arăți colții, chiar rămăsesm surprinsă de numele avatarului, credeam că oricine ai fi la butoane ai ceva minte dacă te asemuiești cu numele unei stele, dar m-am înșelat. Deși asta mi se pare dubios că cineva care poartă numele unei stele la Avatar nu cred în Tarot. Dubios?!
Deci cum spuneam, nu am nevoie de dubioși în cercul meu de cititori TPUistici.
Deci Sayonara.

Intoarce-te la tarot si lasa vrajeala ca deja nu mai merge.

| lkmhjk a răspuns:

Vorbesti serios? Crezi in asa ceva? Si te crezi mai inteligenta decat generatiile anterioare?

| RainWind explică (pentru lkmhjk):

Eu una nu cred în Tarot chiar complet, deoarece sunt creștină straight face daaar trebuie să recunoști că acolo, ceva este. Unii chiar îți citesc viitorul. happy
Dar mna, nu știu ce să zic despre AI -ul ăsta online...
Eu nu am zis niciodată că mă cred mai presus de generațiile trecute. Ba din contră, generațiile trecute știau ce e ăla suflet. Generația actuală, crede doar în ce vede. Dar nu uita că, electricitatea, adică lumina aia din miez de noapte de vă face pe voi să vedeți, e de fapt invizibilă. Ok, becul nu-i, că se vede, dar ceea ce e în el și trece prin el e invizibil. Tangibil da, si electrocutabil, la fel, daaar invizibil și totuși noapte de noapte vă luminează calea, dragi atei și și științificiwinking cam așa și cu sufletul uman și chiar cu inteligența ancestrală. Ancestralii noștri erau de 1000 de ori mai conectați la sufletele lor, decât suntem noi în secolul 21 și nu vedeau nimic. Noi azi vedem tot ce oricum predestinau ancestralii noștri și noi suntem tot mai sceptici și necredincioși. Deși e clar că Universul și energia e Dumnezeu și sufletul există. Dar mna, noi avem toate aceste descoperiri și chiar dovezi de cât de mare este Universul și că El este Dumnezeu, dar noi rămânem sceptici.

P.S. și tarotul de fapt tot cu energie funcționează. Cărțile alea citește energiile noastre. Noi toți suntem energie. Toată lumea e energie.

| lkmhjk a răspuns (pentru RainWind):

"Unii chiar îți citesc viitorul. "
Daaaa, cum sa nu!
Asta imi aminteste de popa Pomohaci. La un moment dat se apucase si el sa "citeasca in carti", sa-ti ghiceasca problemele si sa-ti dea... pedepse.
Erau cozi la poarta lui, kilometrice. Prezent acolo cu "spovedania" erai programat dupa 2-3 luni. Timp in care oamenii lui aflau totul despre tine. Si popa iti spunea: ai necazuri cu cumnatul, cu un copil drogat, etc. Plateste aici, lasa darurile (ulei, zahar, orez, orice aliment neperisabil) la dascal. Apoi fa canoanele "astea". Daca se nimerea, toata lumea il ridica in slavi. Daca nu se rezolva, omul mai mergea o data.
Nu am fost la el. Mi-a povestit un operator de televiziune locala care a stat pe la poarta lui mai multe zile. Insa si oamenii s-au sesizat la un moment dat. Satenii vedeau ca alimentele intrau in magazinul satului. Banii, in buzunarul popii.

| Dtudor02 a răspuns:

Buna. Am venit sa te ajut in ce priveste situatia ta. Doar scrie-mi in privat! Seara faina!