Sa te duci la ORL, poate trebuie operatie. Si la medicul pulmonolog pentru racelile frecvente si la alergolog (pentru pasari)
Din moment ce ai probleme cu respiratul, e foarte probabil ca problema sa fie de acolo, si sa nu fie atac de panica, dar nu poti fi sigur.
Da, poti avea atac de panica chiar daca iti imaginezi ceva, creierul nu face diferenta intre realitate si imaginatie. Tot ce gandesti si iti spui, are efect asupra corpului si corpul simte si absoarbe absolut tot.
Cu atacurile de panica, medicamentos se actioneaza doar in stadii mai avansate, din moment ce nu este ceva grav, sa ai zeci pe zi si foarte sevedere, se rezolva psihologic.
E posibil sa fie si de la pasari dar trebuie observat daca simptomele se agraveaza cand esti expus la puf si praful de la fulgi
Operație?! La ce?! La sinusuri?!
Mi-i frică de astfel de operații.
Cât de păsări, da, cred că sunt alergică, pentru că atunci când depășesc 2 săptămâni de nu șterg praful și nu spăl nici cușca papagalilor mei, începe deja să mi se inflameze gâtul și nasul și să mă înfund. Doar că, nu cred că aș putea trăi fără papagalii mei. M-am atașat de ei.
Da, operatie. Altfel nu vei scapa si te vei confrunta cu problema asta toata viata
Operațiile de genul, nu sunt clasice, nu?!
Adică în urma lor nu rămân cicatrici, nu? Nu-ți deschide pur și simplu nasul sau fruntea, nu?
Chiar nu știu cum sunt operațiile pentru nas și sinusuri. Dar numai gândul la a fi operat în acea zonă, mă sperie. De altfel, ca oricare altă operație.