anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU, dacă mi-a venit un colet de la Temu, dar eu am ajuns la un sfert de oră după data de expirare, ce pot face ca să primesc coletul?!
Îmi spune că codul a expirat și nu pot accesa cutia nenor. de la FunBox.

Ce pnm pot face ca să-mi iau coletul?!

Ideea e că, e prin Temu și mi-e teamă că dacă se returnează, cei de la Temu nu-mi va mai da banii înapoi. Mai ales că era cadoul amicei mele. sad

Faza e că, am mai luat un cadou, tot pentru amica mea și cadoul acela îi dădusem adresa, orașul ei, ca să vină comanda la ea în oraș, însă cum nu a mai ajuns la ea acasă, ea fiind din zona limitrofă a orașului, coletul s-a întors înapoi și ei, însă, cei de la Temu, nu mi-au dat nici până astăzi banii.
Deci acum practic am 2 colete returnate la ei, dar eu pierzând banii, căci nu mi i-am găsit restituiți în cont. sad

Deci care e procedura de a mai intra în posesia coletului?!

Dacă coletul e pus de Temu la o cutie FunBox, înseamnă că, aparține de firma de curierat FanCurier, nu?!
Iar dacă e așa, eu ar trebui să mai găsesc o zi sau două, coletul la ei în depozit, nu?! Acum cum e sâmbătă nu cred că găsesc pe nimeni la sediu, însă luni dacă m-aș duce la ei, credeți că mai găsesc coletul în sediu la ei?!

Cât de sunat, nici măcar callcenterul lor nu funcționează Non-Stop, cică e weekend și nu găsesc pe nimeni. Sunt disperată.

Dacă aș fi știut la ce cutie e pus, aș fi spart Lockerul. Dar așa, nu mă hazardez.

Deci cum naiba fac să intru în posesia coletului? sad Vă rog! Sunt disperată. Cu coletul acesta aș pierde până la 500 de lei, iar amica mea ar pierde și de data aceasta cadoul. sad Ziceți-mi că există speranță pentru a-mi găsi coletul, oricât de mică.

3 răspunsuri:
| Năsăud a răspuns:

Nu te panica.
Mergi direct la sediul Fan si vei rezolva.

| anonim_4396 explică (pentru Năsăud):

Păi au închis azi sâmbăta și luni mă pot duce doar după muncă, însă da, am să sun la ei dimineața să văd ce s-a întâmplat cu coletul, poate nu-l reexpediază imediat către Temu și am noroc să-l iau înapoi.

| Năsăud a răspuns:

Mai incearcă codul, poate totusi merge.