Andreea, cat muncesti la fituici, sa selectezi informatia, s-o scrii, sa te gandesti pe unde sa le pituli, nu mai bine inveti? Stai fara frica si arati de ce esti in stare. Gandeste-te ca daca ti-a mers o data, s-ar putea sa nu-ti mai mearga si a doua oara. E un proverb care imi place: Cine se impiedica de doua ori de aceeasi piatra, merita sa-si sparga capul. Invata, lasa prostiile!
Cred că vrei să te joci cu focul și o să te arzi.Mai ales dacă cel mai probabil o să pună și camere...Mai bine te străduiești să înveți, să întrebi ceea ce n-ai înțeles și să tot încerci.Sunt sigură că ai avea mai multă satisfacție decât dacă ai fi prinsă copiind. Sper că n-am vorbit degeaba ...Baftă!
Se pun camere. Asa ca, nu incerca, pentru ca te poti face de ras. Daca sunt simulari, vezi la ce nivel esti si te apuci de invatat serios. Niciodata nu este prea tarziu sa inveti.
Buna...camere nu o sa puna ca ne-a zis diriginta si o sa fie 2 profesori... poti sa-ti pui copiutele in penar sau sa ti le lipesti pe talpa piciorului sau sa-ti scrii pe telefon in notite.eu cred ca poti sa-ti faci mie mi-a mers anul trecut
anonim_4396 întreabă: