| IoanaSorina a întrebat:

Hello.
Ieri, am avut un vis cu un baiat de care mi-a placut laughing Visam ca eu am fost in masina mea, si a venit el dedicandu-mi o melodie pe care o canta, nu stiu care era.
Si in aceeasi zi l-am intalnit si chestiilaughing Si seara am vorbit, foarte putin.
Si aseara am visat iar ca eram cu cineva intr-o relatie si mai multe.
Intreabarea este : De ce visez tot felul de relatii sau foste iubiri? laughing E vreun semn? thinking O sa intalnesc pe cineva? laughing)

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu semnifica nimic. Visele nu prevestesc nimic si nu in felul asta, nu pot prevesti ca te place sau ca veti fi impreuna. Asta depinde de tine si de actiunile tale.
Inseamna pur si simplu ca ti-ai dori o relatie, ti-ai dori sa fii cu cineva care te face sa te simti intr-un anumit fel (asa cum te simti in vis) sau inca mai simti ceva pentru baiatul respectiv. Atat. Nu au o semnificatie ascunsa.

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Te gandesti la astfel de lucruri. Visele se nasc din multimea gandurilor.

| Lagorúthon a răspuns:

Coincidenta. Nu te lasa ghidata de vise sau alte prostii.

| MaraCriveanu a răspuns:

Ceea ce visezi este ceea ce gandesti
nu cred ca e un semn dar poti sa o iei cum vrei tu happy

| IoanaSorina explică (pentru MaraCriveanu):

Da, intr-adevar mi-as dori o realtie laughing Si poate cand l-am visat pe el a fost doar un semn ca o sa-l vad in ziua respectiva. Altii zice ca ma place thinking

| Rinenngan a răspuns:

Există o legendă mai veche care spune că domnișoarele își visează ursitul iar dacă ele cad în " farmecele " acestuia, în termenii din ziua de azi: înebunești, îți pierzi mințile și mori în căutarea acelui băiat / bărbat.

Sau poate fi o simplă coincidență.