Ce să zic... să mergi intr-o vacanta cu dinții praf și să-i sperii pe ceilalți sau să-ți faci dinții si să rămâi acasă astfel incât să nu-ți vadă nimeni zâmbetul strălucitor?
Da, e o adevărată dilemă
In timp dantura se strica si mai mult. Mai ales daca sunt carii.
Albirea poate astepta. Rezolva ce este urgent si absolut necesar.
Deci, tratare DIN timp si nu IN timp.
Eu mi-am facut toata dantura, apoi mi-am facut alte planuri.
Dar ce e drept, la mine era importanta dantura, trebuia intervenit atat dpdv al cariilor, cat si a pozitiei/muscaturii, care deviase destul de periculos.
Sentimentul unei danturi "perfecte" face mai mult decat orice vacanta; eu ma si plictisesc in timpul vacantelor, prefer sa iau ceva cu mine acasa, de care sa ma bucur in fiecare zi. Astea sunt lucrurile ce conteaza mai mult.
Dar poti face un compromis: vacanta scurta/ieftina acum si apoi concentrat 100% pe dantura, sau incepi dantura cu tot bugetul, apoi calculezi o abatere/faci o gaura undeva in buget, si faci si 2-3 zile de plaja, asa cum iti doresti.
Daca ai o sursa buna de venit, pe fondul unui scop puternic, se aduna si banii.
Eu spre exemplu pot face ore suplimentare la job, sau pot lua lucrari la garaj, si suplimentez bugetul foarte repede, renuntand la o parte din timpul de odihna.
Multumesc pentru idei! Mi-ai dat un foarte mare curaj! Cred ca as putea face asta! Sanatate si Sarbatori fericite!