| lc13cm3 a întrebat:

Hey! Colega mea de banca care e si "prietena" mea uneori poate fi foarte enervanta:mereu primeste ce isi doreste fara nici un efort sau merit., cand isi ia un telefon nou vine cu el la scoala sa se laude...etc.,si ea mereu trebuie sa le afle pe toate gen.'Ce ti-a spus x? ..doar atat?', sau 'Pe cine ai tras la prietenu' secret? ' si daca nu-i spun nu ma baga in seama toata ziua straight face,. Ce fac sa nu se mai enerveze pe mine din nimic? :/ Aaa...si mereu cand imi iau ceva interesant ea imediat ce afla 'Trebuie sa-mi iau si eu imediat! '. Dau funda :3. puppy dog eyes

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Prin acele ghilimele ai cam spus totullaughing, te sfatuiescsa nu te stresezi din cauza unei gasculite ingamfate, infatuate si prost crescute, fii tu insati deoarece sa stii :""cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia""

| puppetmaster a răspuns:

Profita de tine draguta, am avut si eu parte de asta si nu e deloc placut.at wits' end

| ThePayback a răspuns:

De ce nu gasesti pe altcineva care sa merite sa fiti prietene?

| AnabellSY a răspuns:

Sunt miliarde de persoane pe gloul asta, si probail mai ai si alti prieteni i colegi de lasa deci o poti ignora si sa cauti alti prieteni!

| lc13cm3 explică (pentru AnabellSY):

Mi-e foooarte greu sa-mi fac prieteni noi tongue...

| vio13 a răspuns:

Imi pare foarte rau ca ma comport asa cu tine.As fi vrut sa ne intelegem mai bine♥promit ca nu o sa mai fac asta

| lc13cm3 explică (pentru vio13):

Cand nai..ba ai vazut intrebarea? :O laughing

| anonim1999mcf a răspuns:

Laso in pace si ai sa vezi ca nu poate sta mult fara sa vorbeasca cu tine. Binenteles daca este o prietena buna daca nu eu zic sa iti gasesti alta prietena care sa nu "profite" de tine