Simplu pentru că "rock-ul" e format din 2 tabere cei care au aspecte şi înclinaţii întunecate (metal şi hard rock) şi ceilaţi de care "românul" nu prea ştie. Şi o ia ca un întreg cam cum judeci o carte după copertă etc
Mesajul toate melodiile au mesaje şi depinde de fiecare persoană, spre exemplu unul simte emoţie iubire alţii lucruri sinistre ce să îţi mai zic
Tot noi suntem devină pentru nimicul care l-am făcut
"De ce se spune ca Daca asculti rock esti satanist."
- Le lipseste ceva, daca intelegi la ce ma refer.
Oricum, pe mine ma distreaza astia cu povestile lor
Distrat distrat dar cand vorbesti face to face cu retarzi de genul si vezi ca sunt seriosi o dai in plans nu alta
Nu o dau in plans :]]]
Eu sunt obisnuit sa se uite oarecum ciudat lumea la mine.
Si cand ascult muzica la casti, parca ii vad cu coada ochiului cum se uita la mine @.@
Da' mno...mai faine's manele. De mizeriile alea nu mai zice nimeni nimic.
"ieste" la moda domne, ce stim noi
Rock-ul e satanic, da' tipele alea dezbracate ce le vezi prin video-urile de la manele, sunt acceptate de Domnu'
Hai ma, ma lasi
Ce stii tu ma
. ROck-ul te invata impotriva lui dumnezeu, la tipele alea inveti sexologie
Proful de fizica a spus ceva de genul "Macar daca ar fi fost manelisti..." ![]()
Iti dai seama ca am ras
... colegii mei asculta manele la greu.
In fine...Stiu cum este sa se uite lumea la tine in timp ce asculti muzica. Nu ii baga in seama. Sunt vai de capul lor.
Eu ascult rock dar nu sunt satanista.tin la Dumnezeu dar lumea intotdeauna a facut asta.cei care asculta rock si fac lucruri sataniste vor sa se dea mari.dar si eu ascult rock si am prieteni care fac asta.pur si simplu uram fumatul ..vedem ce mai e nou in materie de carti ascultam melodii dar asta nu cred ca denota satanism..sunt multe genuri muzicale considerate sataniste cica..lumea vorbeste noi nu putem face nimic.Suntem izolati de societate pentru ca ei cred ca ne drogam sau alte cele pe cand noi vorbim de voluntariat si ecologie..asta este societatea.
Ne-ai prezentat doar o melodie a lor, prezinta-le pe toate de pe album. Multi rockeri sunt de 10 ori mai depravati decat manelistii. Rockul insa poate fi si de calitate daca e atent selectat.
Si oricum vor veni multi tineri pe aici ce vor apara rock-ul desi o parte pe care o asculta ei e "cu probleme". Stiu, e greu sa faci ceea ce e bine. Si eu am fost in eroare, cand eram mic cu wrestling-ul faceam "devil's horns" dar intre timp m-am desteptat si mi-a parut rau de greseala plus ca nu mai fac.
Tigani ![]()
Mie personal nu imi place rockul ala din care nu intelegi nimic, cred ca se numeste metal rock sau ceva de genul. Cu rockul in general nu am nimic, adica cu cel energic asa, ala care parca iti da energie. nu stiu ce problema au unii cand se gandesc la rock... am zis opinia personala.
Partea rea e ca nu erau rromi ci... din contra, persoane care ar fi trebuit sa aiba un anumit nivel ridicat de inteligenta.
In fine. Stii ce e mai bun decat rock-ul? Rock-ul + anime-urile = amv-urile;))
https://www.youtube.com/watch?v=K9_5rkdxWD4
Am zis opinia personala.
Da, ai dreptate
si sincer m-as uita la AMV-ul ala pe are mi l-ai dat dar dupa aia imi vine sa plang asa ca nu mersi
Mereu o sa fie manelisti cu lanturi de aur la gat care sa isi imprastie ideile lor incuiata. De ce? Deoarece asa e stereotipul de rock-eri, da este o prostie sa judeci cartea dupa coperta dar ce poti sa le faci au iq-ul mai mic ca clasele detinute. (cacofonie asumata) Am vazut si eu idiotii manelisti care se bucurau ca "au scapat de satanisti" cu asemenea specimene...
Partea proasta e ca acea persoana nu era un manelist ci o persoana care ar fi trebuit sa fie oarecum "inteligenta".
Cum poate sa spuna asa ceva? Ca ii pare bine ca au murit, ca a scapat lumea de niste satanisti? Pentru mine... puteau sa asculte si muzica populara, era tot aia.
In fine... se pare ca asa a ajuns lumea, daca asculti rock esti satanist, daca asculti muzica populara -taran, manele -cocalar, Delia Da mama - idk...
De unde ai scos asta cu "cine asculta rock e satanist!".Nu ascult rock, sau daca ascult ascult odata la 2 ani, dar mi se pare absurd, si de prost gust.
Chestia asta mai mult ca sigur se refera la tragedia din clubul acela, nu?
Condoleante celor care si-au pierdut prietenii/rudele!
Uita-te mai sus si o sa vezi ca nu eu am scos asta
De unde sunt eu, daca asculti rock nu e bine, am avut colegi care asculta rock si acum fumeaza, unii zic ca se drogeaza, si sunt si copii care e cu oamenii care asculta rock, injura pe toata lumea. Am avut un prieten care asculta rock si acuma fumeaza, omoara animale neinovate si dupa le da foc, isi minte parintii foarte mult si fuumeaza in fiecare zi, si baiatul acela are 12 ani... Multa lume zice ca rockul vine de la satanisti si chestii de genul. Sper ca ti-am fost de ajutor un pic ^^
Acel moment cand ascult rock si nu fumez, nu beau, nu injur, nu judec, iubesc animalele nu pot ranii nici insectele, si cum spuneam ascult rock. Imi place ca are un ritm mai alert
Fiecare face ce vrea cu sanatatea lui... eu ascult rock *dar nu rock din acela exagerat -hard rock ci rock din acela mai "easy"* Totusi nu fumez, nu ma droghez, beau numai sucuri, imi vine rau cand vad sange deci nici nu se pune problema de omorat. Acei copii au probleme grave... am avut si eu un coleg la fel.
Absenta parintilor sau a implicarii acestora isi face prezenta in cazul pe care l-ai prezentat...
https://www.youtube.com/watch?v=kXYiU_JCYtU
Dupa cum vezi exista mai multe tipuri de rock.
Probabil ca acei copii *pentru ca la 12 ani esti copil pana la urma* au luat-o pe o cale gresita.
El vrea sa para cool dar nu ii iese. Eh, ce sa faci? Este problema parintilor lui. Multumesc pentru raspuns. ^w^
Idem. :) Totusi... eu ascult rock intrucat imi place mesajul anumitor cantece.
https://www.youtube.com/watch?v=ScNNfyq3d_w
Unii exagereaza cu hard rock-ul... de aceea cred ca s-au produs unele neintelegeri. Multumesc pentru raspuns! Ma bucur sa vad ca ne asemanam :) Fiecare asculta ce vrea.
Deoarece este pe principiul-Credinciosii nu asculta rock, deci cumva in timp toate persoanele care cred in Dumnezeu au fost manipulate ca rock = satana, foarte neadevarat...rockul depinde de mesaj si faza cu colectiv...nu imi pasa de mortii de acolo si nu a fost nu stiu ce ritual satanic acolo programat sa moara persoane, e doar vina autoritatilor.
UnBroken2016 întreabă:
UnBroken2016 întreabă:
UnBroken2016 întreabă:
UnBroken2016 întreabă:
UnBroken2016 întreabă:
Manugabi întreabă: