| mileylove a întrebat:

HEy lume! acum doua zile am facut baie si parul fiind ud, m-am gandit sa urmez sfatul dintr-o revista si sa mi-l incretesc.asa ca am rugat-o pe mama sa mi-l impleteasca in 10 cozi. l-am tinut asa 2 zile, iar azi mi le-am dat jos si a iesit foarte cret.imi place cum imi sta si ma gandeam cat ar putea tine parul meu asa. voi cat credeti ca va tine? cel care are dreptate primeste funtitza.

Răspuns Câştigător
| Maria002 a răspuns:

Hey!
Daca til tii impletit in fiecare seara pentru totdeaunatongue insa daca nu in cel 4-7 zile... Sper sa am dreptate te pup:*

3 răspunsuri:
| Marynna a răspuns:

Pai, si eu l-am facut asa, si l-am tinut in vreo 2-3 zile in aprox 30 codite si cand l-am desfacut m-a tinut doar 2 zile.deci,nu te astepta sa fie cine stie ce, pentru ca nu tine

| Amyyyyyyy a răspuns:

Pentru un efect de durata iti poti lua o casca de panza care are gaurici si permite parului sa respire si iti bagi tot parul in acea casca dar nu il legi si asa parul poate sa stea mult si bine cret pentru ca asa il protejezi si pui casca aceea doar cand te culci... Fundooi?big grin

| ELLSSA a răspuns:

Un fixativ ar tine parul tau cret mult mai mult timp decat daca nu ti-ai da cu acesta.Ai sa si dormi pe el si iti dai seama ca a doua zi o sa revina la normal...