|

Hey salutare la totata lumea! Vreau sa va spun niste chestii prin care trec eu de ceva vreme si mi s-a luat s-o duc in acest hal, vreau raspunsuri si solutii fara ironii, deci nu vreau sa fiu luat in ras, rog foarte mare seriozitate! Treaba sta in felul urmator am 20 de ani, si de un timp sunt ironizat de un tigan jegos, nu i-am gresit cu nimic si imi tot adreseaza amenintari, vorbe care mai de care mai vulgare, prin cartier m-a facut de tot rahatu si numai pot sa rezist imi vine sa- l omor de cate ori il vad eu de multi ani nu mai mam batut el e mai scundac dar mai vanos si din acest motiv mie teama sa ma bat cu el. Reclamatie la politie i-am facut dar degeaba ca tot continua cu figurile la mine, la cei care ii stie cu tupeu nu face din astea, pe mine m-a vazut prea domol si mi-a aflat slabiciunea. Si mai am pica pe vreo doi mai mari din cartier, si acestia sunt tot in aceeasi situatie cu tiganu, unu are 32 de ani si zice lumea ca nu ai ce ii face ca bla, bla, bla ca el cunoaste pe nu stiu cine, ca cu mine face ce vrea ca eu sunt un nimeni pe langa el, mai e unu de vreo 50 de ani dar fara familie super nebun care se tot ia de mine si asta fara motive, acesta tin sa spun ca e un retardat cu acte in regula, eu sunt un om cuminte si la locul meu si din cauza asta pic prada idiotilor. Ce masuri sa iau si cu tiganu, si cu ceilalti doi in asa fel incat sa numai ridice un deget in fata mea, cum sa ii fac sa bag frica in ei pentru totdeauna, si in restul care o sa ma mai supere. Eu nu am brigada nu am nimic ca as vrea sa ii vad rezolvati, si vreau solutii pentru urmatoarele faze : cum sa-mi fac nume ca sa fiu stiut de nas, cum si cu ce sa ii rezolv pe cei trei idioti mai ales pe ala de 32 care se crede mare smecher si neinfricat si ca nimeni nu are ce sa ii faca, si face ce vrea el cu cine vrea, si pe tigan si pe respectivu retardat. Cum sa imi fac brigada cum sa ma fac respectat vreau solutii fara caterinca si ironii vreau sfaturi si ajutor din partea voastra si a celor care au brigazi sa ma sfatuiasca. Dau funda la raspunsul cel mai bun. Multumesc!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Fara suport rusesc cu niste mitraliere bune nu faci dreptate cu tiganii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Problema s-ar putea sa fie la tine: cred ca le dai niste replici proaste, si nu ii respecti deloc.
Mai pe romaneste, nu stii sa vorbesti, si de aici problemele pe care le ai.
Insista cu reclamatiile la politie, daca intr-adevar sunt deranjanti.
Renunta la ideea de "brigada", doar tiganii au nevoie de asa ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Cum mai omule, de unde sti tu ca nu respect normal ca nu, pai tu ai respecta pe cineva care nu te respecta de unde sti tu ca este vina mea poate ca nu ai citit tu bine intrebarea mea, si auzi ca tiganii au nevoie de brigada hai ca ai exagerat, mai bine nu imi mai raspundeai eu vreau sa primesc raspunsuri serioase, dar multumesc oricum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Kaneman):

Da, eu i-as respecta, si m-ar respecta la randul lor.
Nu esti singurul care cunoaste oameni din "alte categorii sociale".
Era un raspuns serios. Tu vrei pe cineva la fel de fraierut, care sa iti dea dreptate, nu un raspuns util.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Învață lupte de apărare sau judo, dar pentru apărare, lasă ideea de a deveni naș, doar nu vrei sa copiezi modelul lor. Cel mai bine e sa o dai la pace nu sa te lupți, și încearcă sa te faci respectat prin caracter nu prin forța

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează