Eu mi-am pus un tabel cu chestii despre mine. poti sa ti-l faci aici : http://www.crazyprofile.com/survey/survey.asp
sau poti pur si simplu sa iti pui o poza tare ( cu tine sau cu ceva care iti place :p ).
sau poti sa scrii asta :
M`am nascut intr-o frumoasa zi de iarna...marti pe la 4 dimineata, 13 februarie. Am avut norocu` sa ma nasc in tara tuturor posibilitatilor, in oraselu` in care ma asez pe o banca in parc si mi se lipeste o guma de mestecat, in familia unde fac ce vreau. Cred ca viata nu ar fi atat de interesanta fara prieteni, scoala [in cazu` meu "Calderon`s Prison] si fara idiotii din ea, fara flegma de la 3, fara cocalari, printese, pitipoance, rockeri, emo`izi, hip`hoperi, tocilari, etc, etc, fara TV, fara net, fara hi5, fara mess, fara prostie, fara probleme, fara muzica, fara lumina, fara carti, fara farduri, fara bijuterii, fara haine, fara masini, fara compu`ri, fara telu`ri si lista poate continua.si nu sunt doar lucruri care imi plac. da` ar fi altfel si cred ca ne-am plictisi fara ele, da, chiar si fara scoala [repet, nu inseamna ca imi place scoala] altceva. un id, ceva?(aici am bagat id-u da nu il postey aici) ah` daca ai ajuns pana aici eu ma voi bucura pentru ca cineva a citit about meu` meu >:d <
( e o idee de la cineva )
sau pur si simplu poti pune un banc sau o poveste funny sau care iti place :D
sper ca te-am ajutat. imi dai funda plz? :o3