Nu stiu cat de inteleapta sunt eu, dar uite la ce m-am gandit. Ti s-a intamplat vreodata sa pleci de acasa pe jos si pe drum sa te prinda ploaia? da? asa ma gandeam si eu. ce ai facut? ai deschis umbrela sau te-ai ascuns pentru o vreme undeva la adapost? normal. uite cam asa este si cand se produce o despartire.aceasta durere suferinta reprezinta umbrela, acoperisul sub care zabovim o perioada pentru a putea sa mergem mai departe. desigur putem merge in ploaia si fara umbrela dar hainele noastre odata cu noi se vor uda rau. Asa si cand te desparti poti sa alegi sa nu suferi, sa te implici rapid in alta relatie sau sa filtrezi, sa te distrezi sau orice altceva, dar la fel ca hainele ude aceste actiuni vor lasa semne pe sufletul tau. Cand spun "tau" ma adresez tie celei care citesti oricine esti, nu numai celei ce a postat. asa ca luati-va perioada voastra, reflectati, zaboviti, plangeti, suferiti, dar nu uitati! mereu, dar mereu, dupa ploaie vine soare si dupa soare vine iar ploaia, chiar daca e una calda de vara sau o furtuna tropicala.pe scurt, trebuie sa iti acorzi un timp, de asta nu poti sa fii cu alti baieti.