Nu lua presonal atitudinea ei. Comportamentul de care da dovada vine din lipsa de iubire, stima de sine mult prea ridicata("nu e nimeni ca mine" desi se sparge oblinda). Incearva pe cat poaibil sa nu iti cunoasca planurile de we, cine iti place sau nu.rezuma-te strict la un salut, schimb de opinii legate de scoala(fara barfa, clar ar tuna mai departe). Usor, usor o sa iai indrepte atentia si interesul spre alta persoana. Nu ii da satisfactie, nu o contrazice doar iti vezi de treburile tale si atat. Nu o evita dar nici apa la moara sa nu ii dai. Sa nu uiti ca dincolo de comportamentul ei sta un suflet ce are nevoie de iubire.Succes.
Eu in locul tau as ignora-o total, i-as arata ca ceea ce imi spune ea nici nu ma intereseaza si nici nu maafecteaza. Ea face asta pentru a-ti trezi tie invidia. Stai linistita si nu-i da atentie. Cu cat ii dai mai multa atentie cu atat este mai rau.
Sper ca te-am ajutat!
Aceasta fata nu se poate numi cea mai buna prietena, defapt..nici prietena nu se poate numi. Eu zic sa o indepartezi pe cat posibil ..pt ca din cate ai spus iti face mai mult rau decat bine. Daca i-ai spus ce te supara si nu a schimbat nimic, renunta la ea. Te pup si succesc