| hshsbsbbs a întrebat:

scuze ca postez aici numai ca nu am cui sa i spun sad
deci sunt in liceu si se presupune ca am o "cea mai buna prietena" numai ca am ajuns sa o urasc prin simplul fapt ca nu imi e cea mai buna prietena, nu se comporta ca una. Este foarte suparacioasa ori ce ai face este gresit nu i convine nimic totul trebuie sa fie ca ea se contrazice pe absolut orice chiar daca nu are dreptate, se considera frumusetea intruchipata ceea xe nu e straight face stiu ca subt nesimtita la faza asa si stiu ca fiecare e frumos in felul lui si ca nimeni nu e perfect doar ca ea intrece orice limita se uita in oglinda si spune uite ce perfecta sunt tu ai fata naspa ( acum sunt iar nesimtita dar arat mai bine ca ea... ea e scunda cu cap mare neîngrijita si grasa eu sunt inalta slaba si am patratele (nu este ok ca am facut aceasta comparatie ..stiu! Numai ca pur si simplu nu mai suportam ea e genul care se plimba pe holuri sa o vada lumea eu nu stau des pe holuri si stie ca imi place un baiat si imi povesteste cum se uita la ea ( asta este in imaginatia ei) si am impresia ca i se da la el. Acest baiat este clasa a 11 a si i place si lui de mine chiar m.a intrebat daca iesin in parc etc. Dar ea pur si simplu vrea sa se considere superioara mie Nu ma intelege absolut de loc si se da pe langa profesori facandu-le complimente etc. De bune prietene ce sunten ne.am mutat in aceeasi banca su acum dirigu nu ne lasa sa ne mutam nimeni nicaieri el este foarte sever deci trebuie sa o suport (nu i pot spune sa ma nute pentru ca ar face ceilalti misto si dirigu ar face urat pentru ca este batran si nervos).Eu acestei fete i-am spus ce ma deranjeaza la ea si nimic nu s-a schimbat. Spuneti-mi ce pot face in acest caz dau funda si sper ca nu v-ati plictisit :*

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lua presonal atitudinea ei. Comportamentul de care da dovada vine din lipsa de iubire, stima de sine mult prea ridicata("nu e nimeni ca mine" desi se sparge oblinda). Incearva pe cat poaibil sa nu iti cunoasca planurile de we, cine iti place sau nu.rezuma-te strict la un salut, schimb de opinii legate de scoala(fara barfa, clar ar tuna mai departe). Usor, usor o sa iai indrepte atentia si interesul spre alta persoana. Nu ii da satisfactie, nu o contrazice doar iti vezi de treburile tale si atat. Nu o evita dar nici apa la moara sa nu ii dai. Sa nu uiti ca dincolo de comportamentul ei sta un suflet ce are nevoie de iubire.Succes.

| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Eu in locul tau as ignora-o total, i-as arata ca ceea ce imi spune ea nici nu ma intereseaza si nici nu maafecteaza. Ea face asta pentru a-ti trezi tie invidia. Stai linistita si nu-i da atentie. Cu cat ii dai mai multa atentie cu atat este mai rau.
Sper ca te-am ajutat!

| narcisa132000 a răspuns:

Aceasta fata nu se poate numi cea mai buna prietena, defapt..nici prietena nu se poate numi. Eu zic sa o indepartezi pe cat posibil ..pt ca din cate ai spus iti face mai mult rau decat bine. Daca i-ai spus ce te supara si nu a schimbat nimic, renunta la ea. Te pup si succesc