Se pare ca deocamdata am cei mai multi de pe aici, poate o sa vina cineva care are mai multi decat mine.
Pe mine ma amuza bietii natarai,, de ce sa le dau ignor? Mai bine prefer sa-mi bat putin joc de ei decat sa-i ignor, as pierde distractia.
Eu nu am chef sa ma cert cu ei, ca stiu ca sigur imi pierd timpul degeaba, in simplu ignore, si am rezolvat totul.
Vad ca multi de pe aici nu aveti pe nimeni la ignore. Oare o sa vina cineva care are mai multi decat mine?
Da, iti sugerez sa-i deblochezi, i-ai blocat pentru ca ti-au zis ceva care nu ti-a placut si ai preferat sa-i ignori, nu asa se face, fii si tu mai tare si crede-ma, chiar nu trebuie sa-ti pese de ce zic altii, atat! Pana la urma cine stie ce frustrati de 15 ani mai sunt unii dintre ei!
Haide mai ca ai 21 de ani, ce naiba!
Eu nu am pe nimeni, iti dau un sfat, deblocheazai si lasa-i sa se ia de tine, dupa care le poti rade in nas, tie chiar iti pasa ce zic niste frustrati?
Nu imi pasa de ce zic ei, dar chiar ma deranjeaza cand cineva ma insulta, fara macar sa ma cunoasca, sau sa interactioneze vreodata cu mine.
12?
Asta e cenzura!
Sa nu lasi tu 12 tipi sa-ti spuna parerile lor sau sa te injure?
Am 5, plus doi carora le-am scris sa nu ma mai deranjeze.
Bøøgey întreabă:
Iulian_Costyn_1997 întreabă: