anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi all!
Am o intrebare destul de ciudata si poate chiar prosteasca pentru unii... dar ma rog... O sa incep: Daca din biblie si de peste tot se stie ca Adam si Eva erau "fara pata" cum s-ar zice, adica feciori, cum de au facut pana la urma copii? Am stat mult sa ma gandesc dar nu gasesc o explicatie logica.
Fundita celui care ma lamureste!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Conform Bibliei au facut copii abia dupa izgonirea din Rai, chiar Dumnezeu le-a menit asta(Facerea, cap. 3, versetele 16-23). Numai bine!

3 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

A face copii nu mi se pare a fi un pacat. Imoral este sa-i avortezi.
Pentru mine : pacat= lipsa de moralitate. Nu vad niciun pacat in sexul inaintea casatoriei (din punct de vedere biblic este un pacat) sau nasterea unui copil dintre doi parinti necasatoriti.
Vad un pacat in sexul mecanic (lipsit de sentimente) si-n casatoriile bazate pe acte, si nu pe iubire. Terminat!

| ancutsa410 a răspuns:

Inainte de a cadea in ispita diavolului erau fara patahappydupa aia...nu mai erau.scrie acolo ca inainte erau dezbracatzi si nu se simtzeau rushinatzi si dupa aia si-au facut "haine" din frunze

| anca_3211 a răspuns:

Erau "fara pata" pana cand au mancat din mar. A manca din mar a fost primul lor pacat. Dupa ce au fost izgoniti din Rai, au facut copii, fapt redat in Biblie prin urmatorul verset: "Dupa aceea a cunoscut Adam pe Eva, femeia sa, si ea, zamislind, a nascut pe Cain si a zis: "Am dobandit om de la Dumnezeu".
Cam asta ar fi explicatia.