anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hmm, după ce m-am contrazis o dimineaţă cu Paul şi eu am câştigat prin abandon [el a obosit şi nu mai avea argumentelaughing], am decis să vă întreb pe voi :
Ce aţi alege dintre Dobrogea şi Ardeal? Sau mai simplu, dintre Constanţa şi Bihor?
Care regiune/judeţ este mai frumoasă/frumos?

Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Cu inima si mintea, as alege Ardealul caci este orasul cu oamenii cei mai ospitalieri si molcolmi, care muncesc pentru a avea acele case ce nu au asemanare, cu curte frumos randuita, cu florile de-a lungul aleilor parca veghindu-le zambitoare sau doar in ferestre sau curti; Sa nu uit a va aminti de vita care le inconjoara curtea ( putina dar cu gust aranjata ) sau cu acel leagan pentru odihna binevenita, nelipsit aproape din orice gospodarie sau sa nu mai amintesc de renumita palinca ce-ti face pofta de mancare sau iarna te incalzeste... Eu sunt bucuresteanca din strabuni, dar sibienii nu se aseamana ca si oameni cu nici un alt neam; se ajuta intre ei, sunt calmi, primitori, buni si care duc o viata fara stres si au familiii trainice ce dau exemplu de casnicii reusite si longevive si care au respect fata de cei ce le trec pragul si pe care i-as prefera celor de aici unde radacinile-mi sunt va asigur,- adanci. Deoarece sotul este din Sibiu, acesta este si adevaratul motiv pentru care mergem periodic la cei dragi ce ne-au ramas in locul parintilor si la prietenii de-o viata si pe care mai sper sa nu ii dezamagim nicicand. Ardealul l-as alege si cu ochii inchisi, Lucien.

24 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Constanța, fără comentarii!
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Mai daca Paul promite bere atunci ii dau dreptate:devil)
Eu nu ma pronunt pana nu le vizitezwhistling
Lasa ca atunci cand o aveti casa voastra veniti la "jumatatea" distantei, adica la Gorjbig grin

| Razvan a răspuns:

Paulphbbbbt
Eu fiind nasa m-am gandit sa va dau cadou de nunta o lil`viluta aici, in Tg-Jiu.Asa nu v-ati mai contrazice pe Constanta si Bihor.Masina nu va iau pentru ca oricum nu mai am bani si oricum aici nu aveti nevoie.Noi aici mergem pe jos, cu scuterul, cu bicicleta. E crizaworried
P. S:Vila e din jucarie dar tot vila se cheama ce pana measmug

| Silvia a răspuns:

| Silviiixx. băăă | ^.^: M-am prins si eu, sa stiilaughing
Paul Paul: din pacate... laughing
| Silviiixx. băăă | ^.^: phbbbbt
| Silviiixx. băăă | ^.^: Vrei sa ma inseli cumva?!
Paul Paul: nu. vezi ca nu te-ai prins?phbbbbt
Paul Paul: laughing
| Silviiixx. băăă | ^.^: Hai, explica
Paul Paul: nu. nu vreau sa te insel smug
Paul Paul: am explicat laughing
| Silviiixx. băăă | ^.^: Si ce inseamna gandire futurista?
Paul Paul: nu stii?hee hee
| Silviiixx. băăă | ^.^: Nu laughing
Paul Paul: future in franceza viitor
| Silviiixx. băăă | ^.^: rolling on the floor)
| Silviiixx. băăă | ^.^: Stiam asta
Paul Paul: deci gandire de viitor.
Paul Paul: asa cevalaughing
| Silviiixx. băăă | ^.^: N-am facut legaturalaughing
Paul Paul: adica gandeste in viitorthinking
Paul Paul: vezi ce destept is? cool
Paul Paul: acum ma tem ca multa lume a intelege altcevarolling on the floor
Paul Paul: s-or gandi la banane si alte prostiistraight face
| Silviiixx. băăă | ^.^: Genial
| Silviiixx. băăă | ^.^: Stiurolling on the floor)
Paul Paul is typing...
Paul Paul: si tu la asta te-ai gandit, stiurolling on the floor
| Silviiixx. băăă | ^.^: Nu raspundrolling on the floor)
Paul Paul: eh, nu trebuie sa raspunzi laughingstiu sigurlaughing
Paul Paul: cred ca oricine nu cunoste cuv se gandeste la... laughing
Paul Paul: de-aia am si pus " whistling " sa induc lume` in erore devil
Şi uite aşa am explicat ce înseamnă gândirea futuristă laughing.

| Flav a răspuns:

Dar de ce intre Constanta si Bihor si nu intre Constanta si Cluj sau Sibiu?
Ardealul aleg, fara niciun dubiu.

| User a răspuns:

Votati Bihor! Votati Dreptate si Adevar laughing

Hai ca fac cinste cu o lada de bererolling on the floor

| User a răspuns:

@onutzu - ce gandire futurista... whistling si de ce tocmai Gorj?thinking Aaa. whistling m-am prinsdon't tell anyone. Sper ca Silvia nulaughing

| User a răspuns:

De ce de jucarie? Noi suntem de jucarie?waiting Daca tot insisti cu vila, fa una pe masura noastrawhistling adica. cu 3 etaje, mansarda, termopane, faianta, gresie si "giacuzii". Altfel, nu ma mai joclaughing Cu masina nu insist. merge si o trotineta dieselbig grin

| elena a răspuns:

Intre regiunile Dobrogea si Ardeal as alege judetul Bihor, iar ca oras Constanta, vara...ca iarna nu mi-ai dat nicio posibilitate sa aleg.

| gigiro a răspuns:

Nu consider loiala intrebarea ta. Eu care sunt nascuta in Galati, as alege Galatiul. Fiecare are alta imagine despre frumos, si o asociaza si cu alte chestii:amintiri, prieteni, etc. Cunosc oameni in Baragan, care spun ca aceasta campie e cel mai frumos lucru de pe pamant. Ideea de baza este, ca toate zonele din tara au frumusetea lor, si in ansamblu, toata Romania e frumoasa. Cu adevarat! Pacat ca nu face nimeni nimic pentru a o pune in valoare! Eu locuiesc in alta tara, e frumoasa, dar tot mai frumoasa e tarisoara mea. Ce n-as da eu sa fiu in Ardeal, sau Dobrogea, pe Valea Buzaului, ca sa nu vorbesc de locurile celebre.

| Adredemesconf a răspuns:

Vara, as alege Constanta, dar in celelalte anotimpuri, as alege Bihor si Ardealhappy.

O zi frumoasa!

| Contrast a răspuns:

Ardealul! Pt ca stau aici...

| PisicaAristocrata a răspuns:

Litoralul.

| SummerSmile97 a răspuns:

Eu as alege Ardealul...
am fost acolo si oameni de acolo sint foarte ospitalieri si Ardealul este foarte frumos deci Ardealul big grinbig grin

| pantzy a răspuns:

Binainteles as alege ardealu, deoarece eu locuiesc la Sibiu... dar dintre Constanta si Bihor, greu de ales balanta ar indica sa leg C-ta dar nici Bihorul nu trebuie neglijat datorita ospitalitati oameniilor si tuici de pruna care e la ea acasa.deci pana la urma aleg cu inima
Ardealul este Inima si Creierul Romaniei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dobrogea, ascunsa, timida, tacuta... poti sa treci pe langa ea fara sa te impresioneze, dar daca stii unde sa te uiti are niste peisaje cum rar poti sa vezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aleg Ardeal [Sunt din Sibiu big grin] şi ca oraş, Bihor.

@Paul27, aştept o bere waiting.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dobrogea, deoarece am o problema cu ardelenii. Ma enerveaza la culme calmul lor(asta pana ii calci pe nervi, ca atunci, fac ca trenul in gara). Mi se par si cam suparaciosihee hee.
Bine, imi place mai mult muntele ca marea, dar dobrogenii mi se par oameni de viatabig grin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ardeal

| didixdsgregtrh a răspuns:

Se vede clar ca esti o tarancawinking

| kingalex99 a răspuns:

Dobrogea/constanta

| anonim_9572 a răspuns:

Bihor pentru ca mi se pare ca e un oras foarte frumostongue

| Andreea_2287 a răspuns:

Litoralu vara Bihor iarna.

| urbangirl94 a răspuns:

Eu as alege Ardealul pentru ca este o zona de munte si foarte sanatoasa pentru noi oamenii... acum e decizia ta 100% Ardealul