| NonZarek a întrebat:

In Biblie spune ca primii oameni au fost Adam și Eva, ei 2 au făcut 2 băieți, dar de acolo nu ne mai spune. Cum a apărut omenirea dacă au făcut 2 băieți?

15 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"In Biblie spune ca p... dar de acolo nu ne mai spune"

deh, are și ea o groază de omisiuni

Răspuns utilizator avertizat
| CostinAlamariu a răspuns:

Spune foarte clar ca au mai avut si alti copii. Si care doi baieti? Nu stii sa numeri? Abel, Cain și Set deja sunt 3, nu 2.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Hyacinth):

Nu promoveaza incestul. Ba chiar incestul e considerat un pacat foarte grav, dar atunci erau conditii speciale si nu era pacat. Cum altcumva sa se raspandeasca rasa umană?

| NonZarek explică (pentru CostinAlamariu):

Ok, am omis 1, dar fetele unde sunt?

| CostinAlamariu a răspuns (pentru NonZarek):

Literalmente scrie ca au avut si alti copii, fete si baieti.

| NonZarek explică (pentru CostinAlamariu):

Am înțeles

| DonEduardo a răspuns:

Si eu mi-am pus intrebarea asta.

| FantasyBoy a răspuns:

Trebuie sa ai ZERO cunostinte de genetica, ca sa crezi ca specia umana a aparut din 2 sau chiar din 2000 de indivizi!
Numai religiosii care citesc "biblii' si "visuri de maica domnului" pot face abstractie de concepte esentiale precum consangvinizare, haplogrup, transcriptaza, cromozomi, etc.

De ce sa nu fie atotputernic? Ce logica stramba mai e si asta? A facut doi oameni literalmente perfecti dpdv genetic. Ca dovada ca au fost perfecti urmasii loc cei mai apropiati se puteau impreuna fara sa aiba probleme genetice incestuale. Doar pacatul de-a lungul timpului a slabit gena umană.

In primul rand nu de aia n-a facut mai multe perechi fiindca nu putea. Bineinteles ca putea. A ales sa faca o singura pereche.

Si de ce spui ca a chinuit copiii cand eu ti-am zis deja ca genele lor erau perfecte deci inseamna ca a lor copii nu aveau probleme genetice.

De unde stiu? Simplu, daca aveau probleme genetice noi nu mai eram astazi aici. Daca aveau probleme si nu erau perfecti rasa umana ar fi disparut rapid din cauza imperfectiunilor genetice

Daca n-ai aflat pana acum incestul e pacat de la Moise incoace