| Ađııa a întrebat:

In cat timp adormim, de cand ne punem capul pe perna si inchidem ochii?
Daca se poate mai detaliat, dau si funda. big grin Ohappy

4 răspunsuri:
| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Pai acum depinde de fiecare persoana in parte.
Daca spre exemplu te trezesti la 7 dim si faci activitate toata ziua e normal cand te pui seara in pat sa adormi repede.
Daca dormi si dupaamasa e normal sa adormi mai greu seara deoarece corpul intr-o anumita masura e odihnit.

| tabittha a răspuns:

Ce intrebare e asta? Nimeni nu stie cu siguranta si in detaliu in cat timp adoarme. In plus daca acelasi om poate adormi f repede intr-o noapte, iar in urmatoarea sa nu adoarma mai deloc, iti dai seama ca cu atat mai mult difera de la om la om. Un singur lucru este cert: ca o persoana adoarme mai repede cu cat este obosita mai tare, adica in functie de activitatile de orice fel din timpul zilei si de starea de spirit in care se afla. Destul de detaliat? Iti vine sa adormi mai repede ca ai aflat raspunsul?happy

| SuperMagicSmile a răspuns:

Jur,eu dupa ce inchid ochii nu pot sa adorm deloc.stau si imi imaginez tot felul de situatii care nu se vor intampla niciodata.pana la urma adorm, dar nu stiu exact in cat timp.

| Ađııa explică:

Am intrebat asta, deoarece am vazut la tv un...documentar sau ceva de genu, in care spunea cineva ca un om adoarme in 45 minute, iar timp de o ora poate auzi si cea mai mica musca.

Întrebări similare