Daca colegul asta a tau este si real  inseamna ca ar putea tine la tine fara ca tu sa stii, incearca sa ii spui ce simti e cel mai bine, mult noroc

Sunt  doar  vise... Exista  o sumedinie  de situri  in care  iti  pot,, talmaci  ''  visul, absolut  toate in mod diferit.
Eu zic  sa  nu  dai  importanta prea mare  acestui  aspect
Probabil, cu  cat  se apropie  mai mult inceperea  scolii, te  face  sa te  gandesti  la colegii  tai.

Visele sunt influentate de starile, fricile, sentimentele noastre.
In cazul tau a fost frica de a nu te uita la el pentru a nu-si da seama ce simti pentru el. Tu il iubesti, dar nu inteleg de ce iti este frica. Spune-i ce simti si vei stii ce sa faci pe viitor, este cel mai bine 

A fost un vis, in vis se pot intimpla diferite lucruri, depinde in ce stare te-ai culcat. Eu tot am patit asa ceva, m-am speriat, e clar lucru, dar nu am acordat atentie la el.
					Îți e frica sa ii spui in fata ce simți pentru el. In vis subconstientul lucrează si ai visat acest lucru deoarece ți s-a imprimat pe creier frica de adevăr.
In vis frica de a-i spune edevarul s-a transformat in incapaciatea de a-l vedea.
Nu e nici o problema daca îți e frica momentan dupa un timp vei capătă curaj si ii vei spune.
BAFTA