1-Nu mi-as insela iubirea nici pentru un vas de diamante
2-Daca totul merge bine, si e totul frumos nu am de ce sa fac din astea. daca mi-a gresit.si vreau sa ii fac sa o ranesc. poate. dar nu se stie sigur.
3.Nici daca mi-ar gresi.nu as da intr-o fata, femeie.eu sunt de moda veche. cel cu proverbul. o fata nu trebuie lovita nici macar cu o floare"
4. Daca as vrea o noapte in alta parte. m-as desparti de iubirea mea.pentru ca nu imi place sa insel.si nu as recurge la injuraturi, indiferent daca iubesc sau nu
5.Nu,nu o mint.Ca NU imi place minciuna.as fi dispus ca pentru o minciuna, sa pun capat relatiei
6.Nu vad nici o atractie in a te saruta cu 2 fete deodata.doar cu una sa te saruti pe gura.si alta sa te sarute in alta parte![]()
7. mi-as da si viata pentru ea sa fie fericita.
8.Nu as avea ce sa caut cu o asemenea persoana.nu imi place INNA ca femeie.ci doar ca voce
9.Nu imi place sa imi bat joc nici macar de un caine, care e nevinovat, dar daca mi-a gresit, daca ma ranit, se intoarce roata.si eu intorc de 2 ori mai dureros
10.Nu cred ca as face asemenea lucru.prefer sa muncesc cinstit.
Vai.
1. Se spune ca totul pe lume are un pret. Dar mai nene, 200 lei? Ce-s aia? Bani de sandviş! Dă-o încolo, nu cred că cineva s-a putut gândi la asta!
2. Nici cu ea de faţă, nici fără.
3. I-aş da gratis dacă ar merita. Glumesc.
4. Adică, cum? Să mă întâlnesc cu una şi apoi să mergem la prietena mea sau s-o sunăm şi s-o înjurăm toată noaptea? E o lume nebună, nebună de tot...
5. Nu. De ce? ![]()
6. N-aş putea. Nu am două guri.
7. Prea multe. Aşa-s eu, mai fraier.
8. N-aş fi. Dar ca să-ţi răspund totuşi la întrebare, nu, n-aş înşela-o. Ce-i cu atâta înşelătorie pe lumea asta?
9. Fetelor de ce le place să-şi bată joc de băieţi? Eu unul nu-mi bat joc de nimeni. Poate de mine, uneori, din plictiseală!
10. Sigur! Chiar şi pentru 200. Cu toate că-s băiat!
1.bineinteles
2.intodeauna
3. daca ii dau mai multe primesc un bonus?
4.desigur
5.pentru ca e cool
6. m-am sarutat cand eram mai mic
7.as bea o bere
8.bineinteles Inna e naspha!
9.nu imi place
10. Da, dar rochia sa fie de firma! (p. s gratis)
anonim_4396 întreabă: