anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Între o bandă de alergat și o bicicletă electrică ce recomandați?
Mie una, doctor de vene mi-a recomandat bicicleta sau înotul pentru circulația venoasă a picioarelor și pentru varice însă banda de alergat nu e la fel de bună?
Ideea e că, îmi vine salariul pe 14 și vreau să am deja în cap ce-mi iau că dacă nu-mi iau imediat cum îmi vine salariu, cheltui pe tot felul de alte prostii și iar nu-mi iau nimic.
Și acum mă tot gândesc ce să-mi iau.
La bandă mă gândesc legat de spațiu, că nu mai am spațiu și nu știu la ce din casă aș putea renunța ca să-mi pun banda. Însă eu tot pe bandă aș vrea să alerg, mai ales când am celelalte stări de depresie sau de furie, mă gândesc că alergatul ar fi cel mai bun remediu, în locul plânsului, dormitului (în depresie) sau al fărâmatului de obiecte (în furie). Pe biclă, mă gândesc că doar aș sta pe șa și aș da din pedale. Plus că nu știu cât de bună ar fi o bicicletă pentru persoanele cu hemoroizi.
Însă mă gândeam că bicicleta m-ar ajuta pentru vene și apoi ar fi mai mică decât o bandă de alergat deci un plus pentru spațiul din casă, iar la benzi cel puțin nu am văzut nici recenzii bune.
Ce să aleg? Chiar nu știu.