| ClaneLinn a întrebat:

Întrebare pentru cei care susțin Masoneria: cum puteți avea încredere într-o organizație "discretă_" în care gradelor inferioare le este ascunsă activitatea gradelor superioare. Cum poate exista într-o societate democratică asemenea organizație? Ce secrete ascund ei? Cum puteți avea încredere în masonii care declară pe față că îl adoră pe Lucifer și care i-au declarat război lui Hristos?

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

In nici o structura ierarhica, cei care sunt ierarhic superiori nu le spun tot celor inferiori, incepatori!
Asta asa se intampla inca din familie (parintii nu spun tot copiilor), la scoala, la locul de munca, in armata, partide etc.

N-am auzit de la nici un mason sa declare dragoste fata de Lucifer.

| Ineys a răspuns:

Masoni, crestini, tot naivi sunt!

In lumea asta poti crede doar in tine insuti si atat, nu in zeitati/demoni/forte supranaturale sau mai stiu eu ce.

Cei ce cred doar in ei insusi si in fortele proprii sunt oamenii de succes nu cei care stau sa se roage la nu stiu cine sau sa faca nu stiu ce ritualuri.

Think fast act fast.

Eu nu am incredere nici in unii nici in altii. :C

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Poti da un exemplu in care masonii, au declarat pe fata ca il adora pe lucifer? cu sursa? Sau macar unul dintre ei, la fel, cu sursa?

| theforceofgood a răspuns:

Cei care îi slujesc sunt oameni fără caracter, oameni pentru care mai importanți banii mai mult decât orice altceva- de unde și proverbul acela „Interesul poartă fesul!"
Masoneria controlează tot sistemul global, cred că și Rusia tot de ei este condusă din umbră, numai pentru ai face pe oamenii să aibă de ales doar anumite alternative doar de ei alese!
Ține cont că dacă nu era masoneria, tot ar fi existat alte forțe care să controleze lume (gen. Imperiu Otoman, Rusia țaristă) și tot rău ar fi dus-o lume - că na, asta-i natura umană- de a ne mânca unii pe alții). Mai ține cont că România s-a format cu ajutorul masoneriei, fără masonerie România nu ar fi existat, fiindcă România este o creație masonică, nicio altă putere nu ar fi fost de acord cu crearea România- toți vecinii neurăsc ca de moarte, Masoneria, SUA și Anglia sunt singurele care sunt de acord cu existența României.

Întrebări similare