Saracul iubit al tau.Doamne dar ce trauma a suferit.Adica...tu stii cum e sa fii sarutat cu forta.Cred ca i-a pus catuse si mai avea putin si-l viola
Patetic. Sper doar ca nu l-ai iertat
Cat despre ea, daca te bagi in hora trebuie sa joci. E un adversar destul de inteligent, ai subestimat-o cu mult la inceput.Fii tu insa mai inteligenta ca ea si ia atitudine:discuta cu ea face to face si arata-i ca nu te intimideaza
Nu lua aceasta intamplare ca pe o problema pe care trebuie sa o rezolvi. Exista momente in care simlul fapt ca ¨nu dai apa la moara¨ ajuta. Pur si simplu nu are rost sa te complici. Daca aia fata iti era prietena nu incerca sa caute o solutie in a se razbuna. Mai mult, daca acel baiat avea ceva pentru tine si daca acel baiat avea acel statut de iubit atunci nu ar fi trebuit sa se agate de jocul domnisoarei aceleia. Acum tu vei face ce vei stii dar nu cred ca se merita sa ¨ arunci orzul pe ciori ¨
Buna,
iertarea nu inseamna neaparat sa deveniti prietene de nedespartit. cel mai bine este sa o ierti, pentru ca din anumite motive (orgoliu, prostie sau altceva), ea a gresit si ca orice om care greseste, eu cred ca trebuie iertat; dar asta nu inseamna ca daca o ierti sa reluati relatia de unde ati lasat-o.
o poti ierta si sa continui sa vorbesti cu ea, dar las-o pe ea sa isi castige increderea ta (asta ca sa nu ti se intample la fel si peste ceva timp).
bafta
Invata sa ierti
poate nu ve-ti fi cele mai bune prietene dar nici dusmani nu e bine, acolo sa va dati buna si atat, nu e bine sa ramai certata cu cineva oricine ar fi
Pai in primul rand eu nu m-as impaca cu ea a zis ca o sa se razbune deci nu! Si oricum fata are si ea fite ca e de la tara se simte inferioara celorde la oras deci nu o baga in seama.Stiu firea lor si ma scoate din sariti
Si stiti ce melodie i'am dedicat'o lui si i'am si rimis'o pe mess? asta http://www.youtube.com/watch?v=On_ZPiDEqkA&feature=av2e
Iar parintii mei imi zic proverbul ''Tine'ti prieteni aproape, iar dusmanii si mai aproape"