| xRainyDay a întrebat:

M-am saturat de asa-zisii prieteni.
Adica, tu faci totul pentru prieteni si ei te barfesc pe la spate si nu le mai convine nimic din ce faci tu si in fata se dau cei mai buni prieteni straight face
Adica, daca se satura de tine de ce nu pot spune simplu asta? Chiar trebuie sa te enerveze si sa te tina doar ca sa vina la tine cand se plictisesc sau cand au nevoie de ceva?

Voi ati avut prieteni falsi? Dupa mine nu cred ca mai sunt prieteni adevarati, sau sunt foarte rari :/

7 răspunsuri:
| MaliciousDeath a răspuns:

Nope.Am cunoscut destui oameni falsi, dar nu-mi amintesc sa fi considerat pe vreunul dintre ei prieten.Ori sa ma fi barfit un cunoscut vreodata.Probabil ca viata mea e mult prea plictisitoare pentru asemenea drame existentiale.:/

| zurick a răspuns:

Am avut o prietenă falsă care a făcut să sufere atât oameni maturi care au vrut să o ajute, atât dușmani, atât oameni care i-au vrut binele prea mult am ținut la ea și acum nu mai știu nimic...
Oricum nici eu numai cred în prietenie adevărată și totuși în fiecare zi am nevoie de un prieten, dar nu-l am.
Păi nu-ți zic că s-au săturat de tine deoarece poate mai au nevoie să profite de navitatea ta. Spune-le adio și nu ierta pentru că NIMIC NU SE VA SCHIMBA și VEI SUFERI ȘI MAI MULT.Nu te mai enerva degeaba că nu are rost mergi mai departe și nu mai fi așa naivă.

| sublime89 a răspuns:

Cu totii cred c-am avut astfel de "prieteni". Cei adevarati sunt rari pentru ca oamenii de calitate sunt rari. Aici conteaza foarte mult si ce noroc ai ca sa gasesti o persoana deosebita. Unii o cauta toata viata si nu o gasesc, iar altii dau peste ea din prima.

| Wøodenpints a răspuns:

În relatiile cu majoritatea oamenilor cu care nu ești îngrozitor de prieten de multă vreme, ai două opțiuni de ales. Poți fi fraier sau poți fi bulangiu. Tu ai ales să fii fraier.

| Deaad a răspuns:

Ai dreptate si da, am avut si prieteni falsi. Prietenii adevarati dupa mine sunt cei care ii cunosti de o viata.Aceia nu te tradeaza decat daca sunt idioti si retardati.In lumea de azi nu mai poti sa te increzi in ''prieteni''.Te vorbesc pe la spate si rad de tine atunci cand ai nevoie de ajutor.eu m-am saturat de astfel de specimene.

| TPUuser199 a răspuns:

Am avut si inca am...
Toata lumea are. si iti este greu atunci cand vezi ca cea/cel mai buna/bun prieten/a te tradeaza. Si iti auzi vorbe tocmai de la ea/el. Insa cel mai bine daca esti fata fa'ti cel mai bun prieten un baiat [sau invers]. Ai 5% sanse sa te barfeasca si sa te raneasca. Iti spun 100%.

| Geokodatu a răspuns:

Da am si acum dar asta'i lumea nu ai ce sa faci!