| geoconda a întrebat:

M-am săturat să îl văd mereu activ și să nu îmi scrie, de 1 săptămână nu mi-a scris. El a zis că mă place. Așteaptă să îi dau Eu? Dar eu i-am dat un semn, că i-am reacționat la o poză, dar în zadar! Îi găsesc scuza că e ocupat, că are treabă, dar... găsea timp intr-o saptamana sa scrie ceva macar. Are pe alta, nu?

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ti-e clar ca nu este indragostit de tine?
Chiar nu vezi ca nu-i pasa?

| geoconda explică (pentru Violleta2022):

Dar, nu stiu cum sa spun, de ce nu mi-a spus, si m-a lăsat asa,. mie imi e f dor de el. Putea să spună să încheie legatura cu mine, dar nu asa prin indiferenta. Ma afecteaza foarte mult in fiecare zi cad în melancolie si greu mai ies. Nu a fost cine stie ce intre noi, doar niste amărâte de mesaje, dar dacă îmi mai scrie ce sa fac? Sau cu ce scop îmi mai scrie?!

| Violleta2022 a răspuns (pentru geoconda):

Spuneai ca esti matura... reactia asta de nerabdare, ce este atunci?
Niste mesaje schimbate NU inseamna o relatie!
Iar dupa comportamnetul lui, chiar nu este interesat de tine, deci nu are de ce sa-ti raspunda, daca nu are chef si nici vreo obligatie fata de tine.

| geoconda explică (pentru Violleta2022):

Păi da nu sunt în totalitate matură. Daca as fi fost nu m-ar fi interesat asa mult situația băiatului asta. Dar este clar, ca ne ne respinge me atrage, si el nu are vreo obligație față de mine, asa e, dar... Putea macar sa imi spuna si mie adevarul, ca acum o lună mi-a zis ca ma place si ca ar muri pentru mine si ca acum s-a schimbat ca ar muri pentru alta. Si eu m-as fi aruncat pentru el în spatele trenului.
In fine, dar dacă îmi mai scrie, după ce am suferit eu atat de mult timp, ce sa fac? Să îi răspund? Că să nu mă creadă că m-a afectat această absenta a lui, sau daca nu ii raspund crede că am fost foarte afectată.

| Violleta2022 a răspuns (pentru geoconda):

Eu spun sa nu-i mai dai atentie deloc, ori sa-l blochezi, fiindca pierzi timp inutil cu cineva care oricum nu-i intersat de tine.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dap.

| Catrice a răspuns:

Nașpa sa nu te vrea.

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu te place. Treci peste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e interesat sau i-ai făcut așa mult rău că nu mai are rost efortul acordat ție.

| geoconda explică (pentru anonim_4396):

I-am făcut rău?! Probabil, dar și el mie și am suferit enorm. Mereu efortul are rost

| Morbid a răspuns:

Giorgiana tu esti?

| geoconda explică (pentru Morbid):

Care? Folosesc un nume fals aici.