| DiamanteleSeSparg a întrebat:

M-am saturat sa ma tot cert cu mama, se tot ia de mine, nu ii place cum ma imbrac, se tot uita la arhiva pe mess ce vorbesc cu prietenul meu si nu imi place sa mai umble in lucrurile mele.Ma cearta tot timpul ma face nebuna, daca imi cumpar o rochie putin mai scurta zice sa nu cumva sa ma duc ca o panarama pe drum.nu mai pot. Ce sa fac sa fie bine?crying

1 răspuns:
| Libelle a răspuns:

Arhiva pe mess
ce cauta ea pe id-ul tau? bun...hai sa zicem seteaza sa nu mai ai arhiva pe mess, sa nu ramana ce ai scris, eu asa am.
umbla in lucrurile tale
nu ii permit asta mamei mele, sunt lucrurile meleluate pentru mine, le folosesc doar eu, ea nu se baga.corect nu? tu ar trebui sa ii spui ca te-ai saturat de situatia asta si o sa le pui cheie(asa ar si trebui, tot ce ai mai ``de pret ``sa stea acolo intr-un dulapior sau sertar.
rochiile scurte...mai,chiar daca uneori nu ne dam seama asa zice lume, suntem inconjurati numai de barfitori, care cum iei o fustita scurta sau ceva decoltat incep sa chicoteasca.nici pe mine nu prea ma lasa mama sa umblu asa si poate e mai bine.sa stau in banca mea. ea vrea sa te protejeze, sa nu zica lumea ca fata ei e panarama. daca tii neaparat asa tot cu discutia rezolvi ii spui bai mama, hai lasa-ma azi, ma duc si eu cu fetele la o prajitura, sunt cuminte, mai gasesti tu pe-acolo scuze, dar nu garantez reusita.