| Costel95 a întrebat:

M-am tot gandit...noi suntem crestini, dar cata dragoste avem pentru ceilalti? Un copil avea 2 monezi, una pentru Domnul si una pentru bomboane. Mergand pe trotuar, s-a impidicat si a cazut, a scapat monezile din mana, una din ele a cazut in snat, cealalta a recuperat-o, dupa care spune : "Vai, Doamne s-a dus banul tau!" Noi mereu cautam sa ne fie la noi bine. Ne rugam, ca Dumnezeu sa ne ajutefamilia sa ne dea sanatate si asa mai departe. Si poate ca tare bine stim noi sa spunem din Scriptura celorlati, dar omul se uita la cine vorbeste, la faptele lui, omul priveste la faptele tale, nu la cuvintele tale. Poate ca de multe ori, anumiti oameni ne calca pe nervi, si noi ne iesim din fire. Daca ne enervam, unde ne e dragostea? Isus ne-a aratat dragostea Lui, El a fost un exemplu pentru cei din vremea Lui si azi pentru noi. El a murit pe cruce pentru niste ticalosi. Cine din noi astazi ar muri pentru un om care a omorat peste 10 persoane? Ai muri tu pentru el, asa ca el sa fie in libertate? Nu cred... Ei vezi, Isus a murit pentru noi, pentru niste criminali, El ne-a aratat dragostea. Dar dragostea noastra unde este?

5 răspunsuri:
| Florian1994 a răspuns:

Cum unde este? :-s
Nu prea mai este. S-a dus... un proces ireversibil care nu mai poate fi reversat cred. crying

| membrugirl2010 a răspuns:

Nu stiu...lumea in ziua de azi este f. rea, si oamenii intre ei dar se poarta urat si cu animalele. Eu nu sunt de acord cu homosexualitatea etc. dar astia o promoveaza din ce in ce mai des, daca noi suntem buni e f. bine pentru noi...
funda?big grin

| 4b a răspuns:

Uite, eu iti rasp ptk imi face placere...nu pentru funda aia idioata; nu poti sa judeci pe altul daca are sau nu dragoste, insa poti hotara in dreptul tau. Din pacate, fiinta umana mereu a tins spre a-si indeplinii eul personal. Eu una, trebuie sa recunosc ca stau cam prost cu rabdarea, insa cu timpul am ''s-o cuceresc''tongue ar trebui sa dam dovada ca suntem crestini, insa nu doar cu numele, ci cu fapta...pa pawinking

| Costel95 explică:

Aici de ce se raspunde doar pentru funda? De ce nu se raspunde doar de dragul de a-ti da si tu cu parerea la o intrebare la care poate sti raspunsul?

| Costel95 explică:

4bb4 n-ai cum sa te schimbi singura. Crezi ca un elev daca sta prost cu radicalii si nu stie cum trebuie adunati si inmultiti...crezi ca ii vine inspiratia asa dintr-o data?