Pai asa spune. Le poti folosi pentru a descarca orice vrei tu ca si FreeLeech. Cand intri la ce vrei tu sa descarci o sa vezi doua sageti - una una albastra si una verde. Daca apesi pe cea albastra poti descarca fara sa iti scada ratia si vei pierde unul din acele token-uri.
FreeLeech inseamna ca poti descarca fara sa iti scada ratia, se ia in considerare doar upload-ul. La VIP ratia tu nu poate sa scada sub 2 (pe site-ul FL)
Uita-te in partea dreapta sus sa vezi cate invitatii ai. Cate ai, atatea persoane ai fi putut invita. Cu clasa VIP poti folosi invitatiile pe care le ai deja. Daca nu ai VIP nu poti folosi invitatiile, asta e diferenta. Daca vrei mai multe invitatii va trebui sa le cumperi, nu le poti produce singur.
Da asa este cumperi cu bani reali, de fapt este donatie, adica sub acest nume si dupa sa te tii
Eu aveam invitatie de la cineva o ruda, si luam ceva in ore, uneori zile. Odata am intrat si am intrebat cum fac sa iau si eu ceva ca lumea.A zis trebuie sa stau ON sa dau si la altii bla bla.Zic frate pai unde sa stau ca la mine e zi la voi e noapte si invers. Zice fa o donatie.Am facut si de atunci pffff iau orice in cateva minute, nu-ti vine sa crezi
Poti dona sa fii VIP pe viata, adica cat or sa fie aia pe net, sau o anumita perioada un an parca.
De invitatii habar nu am, dar eu am undeva la 60 si de invitatii ce pot sa dau, dar nu am dat niciodata la nimeni
Alea cu freeleech descarci fara sa iti scada ratie sau ce ai acolo.
Daca esti VIP nu-ti scade nimic, ori nici nu iti faci probleme de asa ceva, chiar daca scade nu scande sub 2.4 daca am retinut eu bine.
Deci cel mai indiciat este sa donezi, asa pe baza ca stau la seed si alte din astea astepti mult si bine.Intr'o ora sau stiu si eu cateva ore, poti deveni imparat acolo
nu mai stai sa te uiti e freeleech sau cum e, sa astepti sau nu, bagi la greu
FLTokens 5 asta inseamna ca daca tu gasesti ceva acolo si nu este freeleech, poti folosi un token pentru a descarca fara sa-ti mai adauge GB la download. Sa zicem ca tu gasesti un joc de 30 de gb. Dar parca nu ai vrea sa iti irosesti tu 30 de gb, doar pentru a incerca un joc, daca n-o sa-ti placa? Asa ca atunci cand intri, dai pe sageta aia verde si o sa-l descarci fara sa ti se puna nicun GB la download. Deci da..ai cam aflat pe ce sa-ti folosesti token-urile Doar pe fisiere care au foarte multi gb.
Cand vine vorba despre VIP (pentru ca si eu am avut 30 de zile). Daca tu iti cumperi vip pentru 30 nu o sa primesti deloc coduri de invitatie (dupa cum scrie si in shop). In schimb daca iti iei permanent, o sa primesti 64 de invitatii (ce face un om cu atatea. nu stiu). Anyway, ai mare grija pe cineva inviti, deoarece daca ala face nu stiu ce prostii (injura pe chat-uri sau descarca aiurea fara sa ramana la seed) si tu o sa fii sanctionat. Asa ca stai cuminte.
Sa primesti amenda de la cine anume? Cine sa te amendeze? Odata ce acel website este legal nu vad cine ori de ce sa te amendeze.Dar acum depinde si de tara unde esti,daca esti intr-o tara dictatoriala,asa cum e Germania,China, ori mai stiu eu ce stata arabesc, aia te pot baga si la racoare
In Germania stiu sigur ca te amendeaza, niste cretini, dictatori cum am spus.Eu locuiesc in State iau tot ce doresc de pe net, odata ce un website este legal, nu vad cum ma poate amenda cineva legal pe mine.E ceva logic, dar logia functioneaza doara in statele conduse de oameni nu de stapani
girl12 întreabă:
LisaJulie întreabă:
1234567890iuliaaaa68o întreabă: