Pai asa spune. Le poti folosi pentru a descarca orice vrei tu ca si FreeLeech. Cand intri la ce vrei tu sa descarci o sa vezi doua sageti - una una albastra si una verde. Daca apesi pe cea albastra poti descarca fara sa iti scada ratia si vei pierde unul din acele token-uri.
Pirateria este interzisa acolo unde anume? Piraterie este doara in capul vostru, al europenilor man.Aia va intoxica cu tot felul de rahaturi.
Cum dracu sa fie peiraterie ceva care este legal?
voi oare va auziti cand vorbiti?
Piraterie este atunci can iei ceva ilegal, sau cand iei ceva legal de pe net moca si apoi comercializezi.Dar atat timp cat tu folosesti ce iei de pe net doara pentru tine aia este perfect legal.
Unde pui ca acel webiste care are ce are pe net cum dracu ala e legal, iar eu care iau de la el is ilegal adica cum?
Voua vi se pare logica treaba asta? Eu nu vad deloc ca ar fi logic ala e legal iar eu ilegal ca iau de la el legal
Uite de ex Youtube ok? Astia au acolo de toate.sunt legali sau ilegali? Te intreb daca acest website este legal sau ilegal, asa dupa tine? Eu zic ca este legal.Tot ce au ei pe mnet este legal.
Daca cauti la ei pe webiste o sa gasesti program cu care poti downloada ce ei urca pe net,deci ei iti pune la dispozitie chestia asta corect? Ei cum poate cineva sa vina sa zica ca eu daca as lua o melodie sau ceva de pe Youtube as faceo ilegal,in ce baza poti spune lucrul asta?
Pai odata ce ala imi da program, odata ce programul este pe net, il poate lua oricine, du-te frate si iate de aia nu de mine.
Este daca vrei ca la un magazin.Un magazin anume vinde ceva, stiu si eu sa zic asa vinde pistol de batut cuie.Eu intru cumpar un pistol din ala,plec acasa,ma vede politia ma ia la rost,gata is ilegal
stai frate ca l-am cumparat de la magazin,du-te si iai pe aia la rost nu pe mine.
Deci cam asta este rationamentul unor oameni normali la cap.
In Europa aia nu-s normal la cap nici unu
in america cam asa se gandeste,adica se gandeste normal,oamenii gandesc normal, cei care conduc gandesc normal, gandesc pentru populatia care iau pus acolo sa conduca ceva.
In Europa si mai stiu eu la arabi aia pusi sa ajute populatia de fapt ii asupresc
Cu ce drept Germania interzice mie sa iau ceva, care nici macar nu este din tara aia?
Google nu apartine nici pe departe Germaniei corect? Atunci care e problema lor? Daca mie Google imi da gratis ceva, cu ce drept vii tu Germanie sa ce? Sa ma iei la rost pentru ce anume? Pfff frate Germania a fost totdeauna cum? o tara cu dictatura.Ai vazut sau stii tu o perioada din istoria acestei tari sa fi fost altfel? Eu nu stiu.
Deci toata Europa a fost si este un continent dictatorial,asa a fost mereu.
America tocmai de asta este o altfel de tara,este o alta natiune,astia de aia au format acest stat, sa fie liberi, sa gandeasca liberi, sa fie cinsntiti, corecti etc.De aia au toti pica pentru America, de aia si vi se baga in cap tot felul de tampenii despre america, pentru ca nu se doreste ca oamenilor sa li se deschida ochii, aia nu vor ca oamenii sa fie liberi, sa traiasca intr'o socitate normala.Aia vor ca oamenii sa li se supuna lor, ei se cred stapani acolo nicidecum ca ar fi angajatii poporului.Cam asa stau lucrurile.
Si in America sa incercat si tot se incearca acelasi lucru,probabil lumea incearca sa schimbe regulile din america,dar se pare ca nu prea le iese
Citeste,vezi cine a facut america,cine erau oamenii aia,ce erau ei,o sa ramai surprins sa constati ca cei care au facut America erau oameni bogati,oameni cu afaceri,cu bani,dar in primul rand erau OAMENI aveau constiinta,au spus toti suntem la fel, toti suntem oameni.
Nu te gandii ca legile in america au fost facute de oamenii saraci
nici vorba, au fost facute de cei bogati dar au fost facute corect, cinstit, aia au spus GATA ajunge vrem sa traim normal.
Cam greu sa intelegi pe americani cand zilnic ti se baga in cap numai tampenii
Nu te gandii ca legile in america au fost facute de oamenii saraci laughing nici vorba, au fost facute de cei bogati dar au fost facute corect, cinstit, aia au spus GATA ajunge vrem sa traim normal.
Cam greu sa intelegi pe americani cand zilnic ti se baga in cap numai tampenii
corect, asa e, Poveste Fara Sfarsit intre cei bogati si cei saraci, intre demoni si sclavi
girl12 întreabă:
LisaJulie întreabă:
1234567890iuliaaaa68o întreabă: