anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Macii lui Van Gogh au fost furati din nou. Waw! 50 de milioane de dolari in contul cuiva! Ala s-a facut om pentru toata viata, daca nu va fi prins.
Te-ai gandit vreodata la un furt de o asa dimensiune? Ai trece peste principiile morale stiind ca nu vei mai avea nicio grija pana la moarte, gandindu-te doar ca vei fi sortit sa bei cocktailuri cu burta la soare in Okinawa. Cum iti suna?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da m-am gandit, puteam sa ies si cu banii, numai ca aici exista o mica problema.Trebuie sa te gandesti clar ca toata viata vei fi un fugar, tine si de gradul de nesimtire, te lovesc mustrarile de constiita la fiecare pas pe care-l vei face. Tin minte ce batai accelerate avea inima mea cand am plecat cu o scrumiera de la un bar, problema era de societate care-ti spune clar ca pe lumea asta trebuie sa fii bun si drept si bla, bla, bla...si culmea toti care au facut regulile astea se bucura ori s-au bucurat de bunurile dobandite din furt si manipulare.
Mie imi suna bine, dar sa stii ca nu am furat eu, mai ales ca orice anchetator prima data da un search pe "goagal" laughing il si vad cum se zgaieste pe monitor si se chinuie sa-mi silabiseasca cuvintele.
Repet, nu am furat eu tablou! straight face prefer floarea soareluihee hee

7 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

M-am gandit la asemenea lovitura, dar nu ca sa zac pe plaja toata viata band chestii albastre, ci ca sa pot sa admir singura, nederanjata de nimeni, ceasurile lui Dali. Pe-alea le-as ciordi, zau!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Gata! Sar eu gardurile, ca, la varsta mea, nu m-ar suspecta nimeni ca as fi in stare!

| Hombre a răspuns:

Si eu care credeam ca sunt singurul ciorditor. @ anonim s-o crezi tu ca ma mustra constiinta si bla, bla, bla, sefii din Romania au furat o tara intrega si nu am vazut unu sa-l doara la constiinta, ii doare la basca. Problema e ca nu-mi sta in mana o luacrare din asta, sa vezi ce constiincios o ciordesc, siiiiii... Okinawaaaaaa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ardnaxur1961 o facem? da eu nu pot sari garduri, am eu lycra si manusi de bucatarie ca sa nu lasam amprente don't tell anyone

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anonim, urat, urat! Eu lansez bomba si tu o faci cu rux? Foarte urat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rux, lasa varsta! La ce fizic ai te vor intreba aia daca esti campiona la 400 de m garduri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai, tulpina, m-ai nimerit!
Stii cum am tinut pumnii stransi pentru ala de furase miliardul? Zici ca mi-l dadea mie!
Cum sa nu ma gandesc, nu avem toti vise erotice cu bani? Bine, unii mai credinciosi... n-as baga mana-n foc, dar zic si eu!
As fura, tulpina, as fura... vreo doi Picasso, ca vad ca Van Gogh e pe duca, se gaseste greu!
Si, stii, as pleca in Bora Bora, pe veci! Spre nemurire!
Doamne, ce perspectiva!
Daca Rux se cupleaza cu anonim, ma ofer spre a face o pereche!
Un tablou ti-l dau tie cadou de ziua ta!

Întrebări similare