| catthshshshs a întrebat:

Mai are cineva apa calda in Iasi? Ca am inteles ca CET-ul a sistat in tot orasul apa calda pentru niste lucrari la reteaua de termoficare.

6 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Draga mea, apa calda nu mai au decat cei care detin centrale proprii de apartament. Noi, ceilalti muritori de rand, vom astepta vreo doua saptamani, pana ce termina Cet-ul revizia. Poate totusi se razgandesc si ne vor lasa fara apa calda doar vreo trei zile, ca anul trecut. Altfel e vai de noi pe caldurile astea.

| ikram a răspuns:

Eu am centrala, dar aici prin nicolina nu am vazut vreun anunt ca e oprit.
Si in copou este apa calda.
Stiu ca e oprita in tudor.

| Lary23 a răspuns:

Hey, si tu esti din Iasi, si ai 21? super laughing la mine s a luat apa calda acum 3 saptamani si ziceau nenorocitii ca ii dai drumul pe 20 si uite, ca tot cu apa rece ma spal pe par, si tot aspirina ma asteapta dupa fiece dus crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine in bloc mi-i sistata apa calda din cauza datoriilor si nu alor mele care sint la zi, dar trebuie sa sufer odata cu intreaga comunitate. Eu si familia in privinta bailor ne descurcam natural dar am indoieli in ce priveste batrinii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga catty89...cred ca ai s-a cam astepti mult si bine apa calda, CET-ul nu are bani sa plateasca datoriile, asta e motivul (numa revizii nu fac)!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.ziaruldeiasi.ro/local/vrem-apa-calda-dle-primar~ni6f8l

se pare ca nu vom avea apa calda...