| SkrillexForever a întrebat:

Mai
Aseara am avut in vis si nu il inteleg
Daca +poate cineva sa imi explice ii dau Funda

Deci eram acasa si na m-a trimis mama la Kaufland si era craciun dar nu stiu era totul impodobit si frumos insa afara ploua si erau mai multi pirenteni insa nu ma bagau in seama
si an am venit de la kaufland (nu stiu ce am luat insa m-am simit foarte bine si in vis dar si in realitate/sufleteste ) am venit acasa si m-am culcat
a doua zi ma trezesc si vad pe geam multi oameni care fugeau am fost jos sa vad ce se intampla si erau niste zombii desi nu am facut nimica cu ei
si na am fost si am inceput sa fac o fortareata impreauna cu tata (fortareata ii stiu +pe din cap interiorul dar ar dura +prea mult )
Si am fost sa luam cat mai multi oameni sa ii salvam
Dupa un timp am vazut in avion numai eu eram +pe strada si am vazut cum cade 1 racheta mica a explodat langa mine
am vazut alta langa mine
alta la un bloc distanta
si a 4a a cazut in mine si am vazut numai foc foc si iar foc ( a fost o senzatie misto dar si trista ) dar eu eram viu

Daca poate cineva sa imi explice ii dau funda bucuros!

Răspuns Câştigător
| Darkness13 a răspuns:

Inseamna ca esti stresat!
Eu mereu inainte de ceva important am vise tampite! Spre exemplu cu cateva zile inainte de evaluarea nationala am visat ca mergeam la bunica-mea cu frate-meu, pe la etajul 3 frate-meu devine bebelus, ma intalnesc cu un batran cu palarie de cowboy, apoi mai apare un etaj care nu era (5), iar in loc de scari este un pod ingust de pe care cad cu bebeul in brate inapoi la etaju' 4, iar asta se numara printre cele OK.
Odata am visat ca eram pisica unei vrajitoare!
Ideea e, sa nu iti mai bati capu' sa le intelegi pentru ca nu o sa reusesti, doar razi de ce iti poate creea imaginatia laughing

6 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu mai manca pizza dupa ora 6 si nu te mai uita la filme/seriale cu zombie.

| FatUglyVirgin a răspuns:

Inseamna ca mori.

| Robieski a răspuns:

Pate ai vazut un film cu o seara inainte si ti-o ramas faza aceasta in minte...

| SkrillexForever explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nu ma uit la filme cu zombii in schimb m-am uitat cu o seara inainte la Lie to me insa na nu stiu...

| SkrillexForever explică (pentru Darkness13):

Mai eu nu +prea ma stresez cu viata (o fac si gata ce mare chestie ) insa da am avut putine emotii dupa evaluare insa nu sunt stresat si asta chiar ma face un om mai fericit insa iti voi da funda

| Darkness13 a răspuns (pentru SkrillexForever):

Mersi, nici eu nu prea m-am stresat, mai mult familia era, dar de subcanstientul stie mai binewinking