Deja ma bate gandul sa renunt la acest site.Inainte abia asteptam sa intru, dar acum nu am cui sa raspund.Eu sunt batrana si nu stiu d'astea de copii mici
Nu stiu daca se va rezolva ceva in privinta asta, vom sta ca niste mielusei cuminti pana atunci.Cand se posteaza o intrebare gen: "Ce faci?, deja se face coada mai ceva ca la paine
Degeaba le spui, pe o ureche le intra si pe alta le iese.Pacat ca, acest site a ajuns sa fie batjocorit de unii. O zi buna!
Buna.
Ai perfecta dreptate, din TPU sa facem un site interesant.Trebuie sa se ia masuri si in legatura cu cei care pun intrebi fara logica, plictisitoare, fara sens.
Sper ca o sa se ia masuri si nu va fi ocolita aceasta mica, mare problema.Sunt sigura ca o sa iau multe voturi de stupid/nefolositor dar imi asum responsabilitatea.
O zi frumoasa
Mda
. Am pus si eu odata o postare de genul :la mine au raspuns 3 oameni, dar fie ce-o fi. mai conteaza? Suntem romani si adepti prostiei
Eu am patit asta aseara, efectiv nu am avut la ce sa raspund.Si mi-am spus ca si maine e o zi.
@doar.pentru.voi
iti mai amintesti cine a pus intrebarea
http://www.tpu.ro/......-mai-bune/
mda... chiar tu /:)
si tu zici mai zici ca altii pun intrebari stupide
RUSINE
RUSINE
Buna, ai foarte mare dreptate, dar ce putem face daca asta e eduatia pe care au primit-o si o primesc, poate o parte din vina o avem si noi, userii, care raspundem intrebarilor puse de ei, chiar daca incercam prin raspunsurile noastre sa le atragem atentia ca nu acesta e scopul site-ului si nici al nostru; suntem aici pentru ai ajuta, nu pentru a le face temele, a da voturi si a aduna fundite.
Alina, si care este scopul site-ului?! Vezi sa nu tocesti tastatura cu atatea mesaje pe privat!