| Sexyfoxy2003 a întrebat:

Mai exista oameni sinceri, intelegatori și pe care sa ii ai in preajma la nevoie?
Știu că nu prea mai sunt dar dacă îi găsiți anuntati-ma.....As avea nevoie de ei în viața mea.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cu toti suntem predispusi spre a dezamagi pe cei din jurul nostru dar traim cu speranta ca nu e asa, eu nu cred ca exista asa ceva, fiecare isi urmareste interesul atat

| Mădă0611 a răspuns:

Tu esti sincer/a, intelegator/oare si esti in preajma la nevoie?

| Dismally a răspuns:

Da, mai exista inca, putini dar buni.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Deja am gasit unul - eu.

| Mădă0611 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu esti sincer nici cu tine cand vrei ceva si iti spui ca nu vrei. mi-e lene sa iti caut prin raspunsuri, dar sigur o sa gasesc cel putin o minciuna pe care ti-o spui tie.

| Darkmagic a răspuns:

Da, eu sunt sincer. big grin
Atat de sincer incat iti spun ca ai omis un lucru evident.
Acela ca, fiecare stabileste pentru el si prin prisma propriilor observatii, experiente, intuitii, CINE e sincer, intelegator, de incredere, etc.
Poti sa mai primesti aici inca 700 de raspunsuri: "Da, eu sunt", "Da, mai exista", sunt egale cu zero, din moment ce tu esti cel/cea care hotaraste in baza celor scrise mai sus, si asta in viata reala, nu pe un site.

| JustStitch a răspuns:

Da, eu sunt unul din ei, intelegator, sincer, si se poate conta pe mine la nevoie

| ambicio a răspuns:

Există și mereu o să existe, schimbă-ți atitudinea și o să ai în preajmă doar astfel de oameni.