Corect! Ai dreptate, de aia si mie mi-a fost greu sa-mi fac prieteni, nu imi place, am mai zis, am iesit odata cu prietenul si cu alt prieten de al lui la terasa, au baut carafe de vin si radeau in prostie la panarama, de ma irita! Ma enerva, nu puteam discuta nimic mai interesant. Acasa mai vb de jocuri, mai jucam, mai vb de viata, are ceva prin cap, dar acolo a fost jale. Si ne mai miram ca tara e praf, pai daca subtil se incurajeaza la low level, aia e. Tu crezi ca daca se dorea de f sus sa nu mai lalaie copiii socializare de doi lei pe net, se mai intampla? Tu crezi ca zuckerberg ala facea de capu lui sa scoata FB-ul? Nu-l mai scotea, s-ar fi facut forumuri pe teme mai serioase, iar ce era offtopic, suspend, puncte, sanctiuni, automat se socializa mai high, si de relatii, sexi, viata, evident. Deci ei au format un mediu asa, sa ramana omu cat mai jos sa poate fi manipulat. De aia acum 40 ani oamenii erau mai culti, mai seriosi, ca era mediul de asa natura.
Inainte se scoteau jocuri de cap, din alea cu obiecte, sa le folosesti undeva, sa aia aia ca si acum seria escape games de pe tel, dar s-au scos multe shootere unde tragi in prostie, ca sa se dea omu pe ele, nu prea se mai fac pe PC asa jocuri, noroc ca mai fac pe tel, dar si acolo se joaca la candy crush de se rupe.
Da, erau cam tractoristi. Pai vroiau sex cu tine si cam atat.
RAY întreabă:
mariansiTeodora întreabă: