| NonZarek a întrebat:

Merita sa faci facultate de film?
Multă lume îmi spunea ca nu merita, tot ce înveți acolo găsești foarte ușor pe internet.

7 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Motivul mentionat nu este unul valid, intrucat in ziua de azi gasesti totul pe internet. Iar daca nu gasesti pe internet, sigur gasesti materialele de pe care se preda in scoli si in librarii. De ce sa mai mergi la scoala cand ai acces la materiale, nu?

| Ronnix a răspuns:

Facultatea e mai mult decat invatat. Este un loc de a cunoaste persoane care-s interesate de aceleasi lucruri ca tine, de a-ti crea conexiuni care te vor ajuta mai tarziu in viata. Majoritatea persoanelor (daca nu toate) care te-au sfatuit sa nu urmezi calea, nu au nimic in comun cu pasiunea ta pentru film.

| blueberry11 a răspuns:

Nu stiu de ce asculti tu ceea ce zic altii eu consider ca merita sa faci tot ceea ce iti place si ceea ce inveti pe internet nu este aceeasi cu ceea ce experimentezi prin viu grai si prin contact uman, dar esti liber sa faci ce vrei.Eu de exemplu vreau sa invat un anumit dans care exista si pe internet dar e cu mult mai usor sa inveti ceva in grup si de la un instructor decat sa te chinui de unul singur dupa ceea ce vezi. Timpul de asimilare se reduce considerabil.

| LovedbyGrace a răspuns:

Diploma înseamnă credibilitate...dar oricum, o carieră de succes în domeniul actoriei mi se paredestul de greu de realizat în România. Totul e despre șansă. sad

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca te referi la facultatea de regie, da, inveti multe lucruri acolo dar dupa ce termini o sa iti fie cam greu. Ca sa lucrezi in domeniu trebuie sa ai pile, sa ai bani, sa faci rost de sponsorizari. In plus la unatc se intra foarte greu, sunt putine locuri si examene de admitere dificile, iar daca intri la taxa e foarte scump

| batranulintelept77 a răspuns:

Același lucru se poate spune despre orice. Diferența e că facultatea îți cere socoteală pentru ce ai învățat, pe cont propriu e imposibil să menții acel nivel de disciplină.

| andreilittle a răspuns:

Merita, iti recomand! Urmeaza-ti visurile!