anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi se intampla un lucru foarte ciudat.va povestesc dar va rog nu faceti misto de ce o sa va zic. e vorba despre un user de pe TPU. (nu dau nume) ne-am impretenit, am vorbit putin pe messenger, totul a fost OK pana azi.cand a inceput sa se poarte ciudat. tin sa mentionez ca are un frate deci e posibil ca el sa fi fost la calculator... dar vam zis ca se intampa un lucru ciudat si anume: aseara am visat ca el imi zicea: nu prea stau imprietenit cu persoanele pe care nu le cunosc in realitate, vorbesc putin pe mess cu ele si dupa le dau ignore. E posibil sa se lege?thinking sau e doar o coincidenta?thinking ...si despre purtarea lui ce parere aveti? vreau pareri va rog frumos.mutumesc anticipat.happy

Răspuns Câştigător
| MomaieLoveGogaie a răspuns:

In consecinta, fa o reconstituire a ceea ce ai facut in ultima vreme si s-ar putea sa il fi afectathappy

3 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Incearca sa-ti amintesti tot ce i-ai spus acelui "user de pe TPU" inainte de a incepe sa se poarte ciudat, este foarte probabil sa-i fi spus ceva ce l-a deranjat si totodata determinat sa-ti dea ignore.
Oricum... sunt sigur ca veti ramane in continuare prieteni aici pe site, chiar daca nu veti mai avea posibilitatea de a vorbi pe messenger.
O zi buna! happy

| valy a răspuns:

Dupa parerea mea este ca te place.si visul tau probabil te indeamna sa va cunoastesti in realitatehappyca sa nu il pierzihappy

| lays a răspuns:

Mai bine il intrebi pe el.nu asa ar fi cel mai sigurbig grin? e singurul care iti poate raspundebig grin