| Aurel100009 a întrebat:

Mie mi se pare ca viata este foarte scurta, timpul este foarte scurt, zilele sunt foarte mici, orele trec repede, minutele, secundele, am 23 de ani si parca ieri aveam doar 8 ani, maine ma trezesc ca am 80 de ani, de ce este viata asa de scurta? Si timpul scurt? Mi se pare ca intr-o zi intreaga nu mai am timp sa fac nimic din cauza ca ii ziua prea mica, ca de exemplu din anul 1980 si pana in anul 2025 sunt 45 de ani, nu sunt asa de multi ani de atunci si pana acum, sunt doar 45, daca un om avea 50 de ani in anul in 1980 acum in 2025 ar avea 95 de ani aproape 96 de ani anul viitor, foarte aproape de 100 de ani si daca avea 60 de ani in 1980 acum in 2025 ar avea 105 ani si daca in 1980 avea doar 25 de ani acum ar avea 70 de ani si in 2010 avea doar 55 de ani deci din 1980 si pana acum s-a dus toata tineretea omului si numarand de la 1980 pana la 2025 mi se pare ca au trecut putini ani, de ce este viata asa de scurta? De ce este timpul asa de scurt?

9 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mai lasă berea și treci pe ceai de tei!

| TimberWolf a răspuns:

Oamenii de stiinta au descoperit ca universul se expandeaza si se expandeaza mult mai rapid decat inainte, probabil sa aiba legatura directa cu senzatia ca timpul trece mai rapid, sa nu fie doar o senzatie, poate chiar asa e.

| Aurel100009 explică (pentru TimberWolf):

Da parca mai demult timpul trecea mai greu, treceau orele mai greu, zilele erau mai mari, dar acum toate trec foarte repede

In ziua de azi o ora parca are doar un minut in loc de 60 minute

Si universul o sa isi mai revina vreodata la normal?

| FoundYouLover a răspuns:

Tu nu prea ai probleme, cred. Mie mi se pare ca trece asa greu totul.

| Misteriosul333 a răspuns:

Pentru că așa vrea Dumnezeu să fie timpul. Când ești mic vrei să fii mare, când ești mare vrei să fii mic. Sărbători fericite!

| Aurel100009 explică (pentru Misteriosul333):

Si cand esti batran vrei sa fii tanar

| Misteriosul333 a răspuns (pentru Aurel100009):

Exact happy