| redmonkey a întrebat:

Mno, am o dilema. Pe 16 este concertul AC/DC. Ma duc la el cu o tipa. Problema e ca, concertul se termina pe la 23-12 si trenul e abia la 5-6 dimineata. De stat, o sa stam in Gara de Nord pana pleaca trenul, doar ca am auzit tot felul de povesti aiurea despre gara. Un ghid de supravietuire daca se poate? Adica un loc unde sa stam, cum sa ne ferim de rromi si de aurolaci, chestii de genu. Nu mi-ar fi mi-e frica doar ca sunt cu o tipa si na...trebuie' sa o apar >:

4 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Mergeţi în LMC (Live Metal Club).
E foarte aproape de gara de nord (500 de metri) şi orice pletos vezi pe stradă îţi zice cum să ajungi acolo.
Sper să te distrezi la concert!
Şi eu când mergeam la concerte în Bucureşti rămâneam nopţile prin oraş... ce vremuri în adolescenţă...

| Alex_2741 a răspuns:

Frate happy vezi ca e un club mai jos de Gara de Nord happy am uitat cum ii spune oricum e spre Basarab happy te poti "refugia" acolo daca iti e frica happy de aurolacii si rromi din gara happy. e normal sa iti fie frica...doar esti in Romania straight face e mai bine sa iti fie frica pentru ca esti mai precaut happy. dar nu o sa fiti singurii din gara iti garantez happy vor fii multi happy te poti imprietenii cu 2 3 4 baieti si asa o sa iti faci un fel de grupa tongue si o sa te simti mai in siguranta happy. oricum succes si distractie placuta happy

| Filly_6570 a răspuns:

Nu cred ca ai motive sa te temi. Sigur nu vei fi singurul in situatia aceasta deci gara va fi destul de aglomerata si autoritatile cu siguranta vor spori masurile de siguranta. Hai, ne vedem acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-adevar cel mai bine ar fi sa gasesti un club. LMC (nu stiu daca mai e) sau altul, prin centru (oricum iei un taxi, ca-i 12 noaptea sau 4 dimineata sa ajungi la gara), in principiu ai sanse sa te "lipesti" de altii in situatia ta.