Până la urmă, totul ține de noi!, cum folosim telefonul! La ce vizionăm pe el, ce căutăm pe el, mai sânt și algoritmii care vede orice cauți pe google, și îți trimite reclame enervate!, Dacă suntem cât de cât atenți la ce aplicații instalăm, ce linkuri deschidem, nu vom ajunge să fim, expuși la pericolul de a ne fura cineva datele personale! Până la urmă totul este la un click distanță de degetul nostru! Dacă vrem să acceptăm sau nu, cerințele anumitor site-uri, aplicații!
Ce mă enervează pe mine la chestia asta, este faptul că mă obligă! De cele mai multe să-le accept termenii și condițiile! Iar de cele mai multe ori vor să-mi acceseze și galeria de poze agenda telefonică, deja semnăm un contract obligatoriu cu ei! Eu așa mă simt, si este enervat chestia asta pentru mine.
Pai stai ca nu e asa... Nu e problema ca iti fura datele personale. E problema ce fac cu ele. Ca orice aplicatie iti stie niste date personale ca altfel nu ar putea functiona... dar una e sa le foloseasca pentru functionarea aplicatiei, alta e sa iti vand datele ca cineva sa le foloseasca in alte scopuri gen de marketing, sau electorale
vladpopescu502 întreabă: