Nici nu ai de ce sa incurajezi aceste lucruri ca sa ma intind la vorba la noi pe strada si in anturajul meu sunt multi nesimtiti dar trebuie sa ne obisnuim cu ei dar cele mai multe lucruri li se intampla fetelor(nu ca ele ar fi sfinte) ei vreau sa zic ca toti baietii d la noi au un talent parca nativ de a face o fata sa se simta ridicol cand vad asta eu cu prietenul meu ne iesim din minti
si p oate ca si ceilalti de aceea sunt nesimtiti si marlani ce pot sa spun nici sa ii bati nu e o solutie dar nici sa le explici nu poti nu stiu ce s-ar putea face cu ei...personal cred ca ar trebui dusi la o scoala speciala ca cea de corectie un fel de scoala de corectie a caracterului...eu unul i'as bate p toti nu suport sa vad cum fk p prostii uni poate chiar or fii
Buna stillavirgin31m!
![]()
Da, Nici eu nu suport nesimtirea, dar pana la urma e specifica in special tarii noastre.Trebuie sa ne adaptam.La ce legi avem, totul e permis, din pacate.
Orice am face tot asa ramane.Nimic nu se schimba, sau poate[ceva, ceva], dar in procent mic.
Conteaza sa nu ne influenteze si pe noi!
Giulyana_Giuly_1991 întreabă:
SaraBoss15 întreabă:
Neagracaceara întreabă: