1.Nu stiu, nu cunosc prea multi oameni.
2.Deoarece sunt niste gunoaie interesate de propria persoana care vor sa creadă ca sunt importanti in ciuda adevarului?
Hai sa nu fim asa duri, eu nu inteleg daca o fata vb cu un baiat de ce fata mereu asteapta ca baiatul sa scrie primul mesaj?
Chiar si eu ma intreb asta... sunt un om extrem de orgolios, aproape ca ma depaseste in multe momente.
Scuze ca te-am facut gunoi interesat de propria persoana.; _;
De ce iti ceri scuze? Doar ti-ai spus parerea... eu nu pun la suflet de fel.
Pentru ca te cunosc de peste 1 si jumate.Pentru ca ma uit mereu la raspunsurile tale.Pentru ca te respect.; _;
Sa inteleg ca ma stalkeresti? Respectul e reciproc atunci, eu ti-am mai zis ca tu ai o gandire mult prea profunda pentru varsta ta,, gandesti poate prea matur/
Dar de ce ma respecti tu?
Într-adevăr orgoliul desparte multe cupluri..sunt foarte orgolioasa.dar atunci când iubești cu adevărat cred că nu mai contează nimic!
Vezi ce înseamnă să fii cu scaun la cap? Drimmero, Drimmero..frângi inimi.
Draga mea, la ce te referi? Nu am frant inima cuiva niciodata, nu stiu de unde ai scos-o aici!
Tu niciodata nu arunci vorbe in vant, ai un motiv ceva,, acum vrei doar sa ma aburesti.
Ai impresia că mă cunoști?) Poate mai zic și eu chestii, doar ca sa fie spuse. Nu te aburesc.
Te-am citit, mai am si eu capacitatea asta sa citesc oamenii, sa zicem intuiesc bine/
Nu te vad in stare sa arunci de pomana vorbe.
Haha.Atunci ce motiv crezi că am avut sa spun treaba aia?
Nu stiu, draga mea, crede-ma ca nu stiu, aici am o dilema extrema.
Ai vrut sa faci tu vreun sondaj de opinie mai subtil asa, este?
Nu raman, promit ca ma voi lamuri singur daca tu disimulezi aspectul asta,, vei vedea))).
Rux_5597 întreabă: