| mhn24 a întrebat:

Nu-i asa ca avem o tara disciplinata si educata, oameni buni?batting eyelashes
Ce ador tara asta cand un batran isi violeaza si tortureaza nevasta pentru pensie, un barbat a transmis HIV la toate persoanele cu care a facut sex, un om se ia la bataie ca si-a julit antebratul, mosnegii se bat cu topoarele ca unu' i-a furat o oaie, hotii nici nu stiu sa fure o moneda de 50 de bani, presedintele e la fel de transparent ca vorbele lui, avem un premier-amiba, jumatate de tare moare de foame, Nicolae Guta si-a facut o linie de moda, Gigi Becali se roaga ca bou' in trafic, bogatasii sunt la fel de idioti ca restul tiganilor din tara, pitzipoancele si cocalarii au IQ-ul de -5, curvele fac trotuaru' si intr-o piata publica, tara e plina de idioti care nici macar nu stiu sa diferentieze movul de maro, copii de 12 ani isi incep viata sexuala, TPU este un site national de vagabonti care ne intreaba (am vazut intr-un desen a lui Cretaker si scuze daca citez laughing ) "Hey TPU! voi cate basini ati tras azi?" si, in plus, creierul tarii e format din neuroni de 2 lei care se zvarcolesc intr-o masa de prostie.
Ce tara frumoasa! >8-

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Tara e frumoasa.Romanii o stricaoh go on
Si tu esti unul dintre cei care plang ca nu s-au nascut in New York?batting eyelashes
Condoleante atunciwinking

| Silvia a răspuns:

Yupiiii love struck
Ca la noi, la nimenilaughing.
Suntem unicibatting eyelashes.

| RUMBURAK a răspuns:

Stai linistit ca toata lumea e o tara acum.peste tot e haos si debandada.

Răspuns utilizator avertizat
| snowflake a răspuns:

Si tu crezi ca le stii pe toate?
tu crezi ca numai in "tara asta frumoasa" se intampla astea?
chill, o fac si in alte tari, numai ca nu e asa de mediatizat ca la noiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarul e ca Romania este o tara frumoasa, da pacat ca e populata de cine nu trebuieoh go on