| Alex a întrebat:

Nu. nu vom juca acest joc aici. Vreau doar sa aflu parerea voastra despre acest joc, daca ati fi dispusi sa il jucati pe bune, in viata de zi cuc zi. Eventual cu dirty dare.

Stiu ca in Romania oamenii sunt mai rezervati fata de cei din alte tari, mai ales fata de cei din SUA. Astfel, oare la noi, in Romania, ar fi posibil un astfel de joc? (sa fie clar ca nu ma refer la jocul clasic, jucat intre prieteni la o petrecere sau la scara blocului)

Eu unul, dupa ce am urmarit mai de mult filmul "Dirty Deeds", si facand legatura si cu clasicul joc "Truth or dare", ma bate un gand din ce in ce mai tare sa ma apuc sa-l joc "in real life". Ce parere aveti?

P. S.:
- Astept si exemple de astfel de "dirty dare" (provocari mai murdare, iesite din comun, TABU etc.)

- Am uitat sa va zic si regulile: nu exista nici o regula, atata timp cat provocarile nu atenteaza la viata persoanei, sanatate, privarea de libertate (incalcarea legii de natura penala) etc (cu exceptia cazurilor in care "jucatorii" sunt dispusi sa accepte orice provocare, indiferent de natura ei)

1 răspuns:
| Alleee18 a răspuns:

Da as fi dispusa sa joc in real life.chiar daca provocarile ar fi mai. dirty sa zic asa daca respectivul/a ar fi de acord de ce nu? e un fel de adevar sau provocare care se zice ca e romanesc. mi ar placea sa joc ...ar fi interesant.ms mult.asa voi face de ziua mea.va fi sigur interesantkiss