| bleakk a întrebat:

Nu prea am timp sa fac diferite lucruri.Mi se pare timpul prea limitat. Spre exemplu vin de la liceu pe la 15.Mananc,stau ce stau sa ma relax putin iar pe la 16-17 sa zicem ca fac esentialul,si anume temele si pregatesc o lectie, 2 pentru maine. Dupa care fiind toamna/iarna se insereaza si dispare cheful.Nu am timp nici sa citesc cine stie ce,nici sa mai interactionez cu ceilalti, nici sa fac ceva treburi.Si mentionez ca nu sunt o persoana nocturna care sta pana la orele 1-2-3 dimineata, la 23 max. sunt in pat,asa sunt obisnuit, si cand aud pe altii ca stau pana la 1-2.of,cum or pierde timpul...

10 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

La liceu e fain inca, stai sa vezi daca o sa lucrezi ca o sa ai si mai putin timp. Eu la liceu n-aveam treaba, ma plictiseam cat timp aveam, acum ca lucrez, nu mai am timp de nimic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiB93):

Viata-i cruda ce sa ii faci, daca nu ne-am nascut toti bogati laughing

| CristiB93 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa consideram ca e vina parintilor ca nu ne-am nascut bogati. Dar sa ne consideram pe noi vinovati daca nu vom ajunge bogati cand am crescut mari.

Nu am crezut niciodata ca e vina mamei ( aici ma refer la povestea mea) ca nu e bogata. daca era o panarama " ca majoritatea in ziua de azi care se bazeaza numai pe cei cu bani si nu fac nimic pentru ele, cu munca lor " mai ziceam dar a avut mereu in ROmania 3 munci deci numai era de lene sau altceva. Aici era de invinovatit societatea. plus ca nu a avut acel gram de noroc, multi il au gen castiga la loto sau accepta acel post de munca care in ani au devenit oameni de oameni, sau cum aia la google care au investit salvarile lor dar s-au trezit in ani milionari. tine de om dar si de noroc.

Da inteleg ce vrei sa zici, mama ta era ok, dar unde ai vazut tu in Romania sa muncesti ce iti ofera societatea si sa te si imbogatesti. Ce voiam sa spun eu,este ca trebuia sa faci tu singur altceva,sa muncesti inteligent, nu neaparat sa furi sau sa ai noroc. Nu cred ca e in regula sa astepti norocul, asta vine la foarte putini. Si parintii mei au fost la fel, cinstiti si au muncit mereu, dar nu au muncit inteligent, doar ce le-a oferit societatea, deci nu aveau cum sa se imbogateasca.

Ai si tu mare dreptate. am mai citit aici pe TPU cum unu a plecat din politie si si-a deschis afacere singur, si acum 10 ani mai tarziu sau ceva pe langa, e cel mai bogat roman di Dubai.

Da exact,ceva de genul ma referam eu, Omul a avut destul curaj, sa inceapa o afacere, sa faca ceva diferit fata de ce-i oferea societatea. Multi dintre noi avem idei sa facem ceva diferit, dar ne e prea frica sa parasim locul comod, dar mediocru, oferit de societate si sa incepem ceva care ne-ar putea imbogatii.

| Doub a răspuns:

Iti dai seama ca cei care invata dupa amiaza chiar nu mai au timp de nimic? Intr-adevar, timpul trece si nu avem timp sa facem nimic.

| sweetnov a răspuns:

Si care e întrebarea? Cum sa mai castigi niste timp?
Ai putea începe prin a nu mai pierde o juma' de zi pe TPU.

| 98Anastasia a răspuns:

Gaseste-ti hobby-uri! cei care stau pana la ora 1 -2 dimineata isi ocupa timpul cu retelele de socializare sau stand pe afara, la petreceri, depinde de persoana... tinand cont ca nu ai chef de iesiri nocturne laughing incearca sa faci ceva ce-ti doreaai de mult timp ...in plus, esti la liceu trebuie sa te bucuri de fiecare moment