| AnonimulDinUmbra a întrebat:

Nu stiu daca e buna categoria dar sa zicem.
De ce majoritatea fetelor sunt speriate de un tip mai masiv si cu tatuaje?
As prefera raspunsul de la o fata happy

Răspuns Câştigător
| Ritsuko a răspuns:

Pai cand apari in fata unei fete si esti masiv o sa i se para destul de ok, dar cand vezi si tatuajele nu ti se mai pare la fel.Adica inspiri aceea atitudine de ''baiat rau'' sau de violenta.
Si nu majoritatea se sperie de acest lucru, daca esti genul dragut si zambitor nu se sperie nimeni, dar daca ai o atitudine mai ''de bani gata''(scuze pentru asta)respingi.

| AnonimulDinUmbra explică (pentru Ritsuko):

Am inteles ideea. Dar cateodata aparentele inseala happy. De acum iti dai seama ca nu poti umbla ( fiind un tip mai masiv si tatuat ) cu zambetul pe buze pe strada. Ar fi un putin ciudat, de fapt putin mai mult happy

| Ritsuko a răspuns (pentru AnonimulDinUmbra):

Ar fi dintr-un film din acelea cu criminali.laughingScuze.Dar esti OM si tu ca toti ceilalti si cum unul are nasul mai stramb, fata mai de asfalt, tu esti mai bine facut.

| AnonimulDinUmbra explică (pentru Ritsuko):

''Fata mai de asfalt'' laughing Mi-a placut asta. In meseria de Bouncer nu prea ai cum sa fii altfel. Adica poti sa fii cum vrei tu dar in cazul unei slujbe. laughing Intelegi ceea ce vreau sa zic.

| Ritsuko a răspuns (pentru AnonimulDinUmbra):

Oricum se pare ca misiunea noastra s-a cam incheiat.laughing

19 răspunsuri:
| Sociopat a răspuns:

Fetele sunt speriate, femeile sunt excitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine nu m-ar speria.
big grin

| PeFuga a răspuns:

Pentru ca mama lor nu le-ar lasa sa umble cu unul masiv si tatuat. Plus ca inspira frica si cel mai probabil are si un caracter violent...

| AnonimulDinUmbra explică (pentru PeFuga):

Cel mai probabil? Pai ce te face sa crezi ca are neaparat caracterul ala violent?

| PeFuga a răspuns (pentru AnonimulDinUmbra):

Am zis "cel mai probabil", nu "neaparat" happy

Acum am inteles de unde e frica asta laughing. Un exemplu bun esti tu ( fara suparare ).

| PeFuga a răspuns (pentru AnonimulDinUmbra):

Nu inteleg une bati, dar fie happy

''Plus ca inspira frica si cel mai probabil are si un caracter violent...''. happy

| AndyLavy a răspuns:

Pentru ca lumea e prea incuiata la minte, pentru ca judeca inainte de a cunoaste.iar aparentele sunt totul, pentru unii.un astfel de fizic inspira un caracter puternic, si nu numai.dar nu stii niciodata ce se ascunde dincolo si motivele mai ales.

| TPUuser199 a răspuns:

Cum a spus si Ritsuko. Parca sunt din filme cu criminali laughing Par violenti, + ca unii sunt ''seriosi'', te sperie numai cu privirea!

| AnonimulDinUmbra explică (pentru TPUuser199):

Ca Bouncer nu ai cum sa nu fii serios happy

| madisong a răspuns:

Un asemenea barbat pare violent si insensibil. Nu e neaparat parerea mea, dar asa pare happy

| AnonimulDinUmbra explică (pentru madisong):

Cateodata aparentele inseala happy

| madisong a răspuns (pentru AnonimulDinUmbra):

Ai dreptate, ti-am prezentat doar aparenta.