Pai cand apari in fata unei fete si esti masiv o sa i se para destul de ok, dar cand vezi si tatuajele nu ti se mai pare la fel.Adica inspiri aceea atitudine de ''baiat rau'' sau de violenta.
Si nu majoritatea se sperie de acest lucru, daca esti genul dragut si zambitor nu se sperie nimeni, dar daca ai o atitudine mai ''de bani gata''(scuze pentru asta)respingi.
Am inteles ideea. Dar cateodata aparentele inseala
. De acum iti dai seama ca nu poti umbla ( fiind un tip mai masiv si tatuat ) cu zambetul pe buze pe strada. Ar fi un putin ciudat, de fapt putin mai mult
Ar fi dintr-un film din acelea cu criminali.
Scuze.Dar esti OM si tu ca toti ceilalti si cum unul are nasul mai stramb, fata mai de asfalt, tu esti mai bine facut.
''Fata mai de asfalt''
Mi-a placut asta. In meseria de Bouncer nu prea ai cum sa fii altfel. Adica poti sa fii cum vrei tu dar in cazul unei slujbe.
Intelegi ceea ce vreau sa zic.
Oricum se pare ca misiunea noastra s-a cam incheiat.
Ma bucur sa aud asta
Pentru ca mama lor nu le-ar lasa sa umble cu unul masiv si tatuat. Plus ca inspira frica si cel mai probabil are si un caracter violent...
Cel mai probabil? Pai ce te face sa crezi ca are neaparat caracterul ala violent?
Am zis "cel mai probabil", nu "neaparat"
Acum am inteles de unde e frica asta
. Un exemplu bun esti tu ( fara suparare ).
Nu inteleg une bati, dar fie ![]()
''Plus ca inspira frica si cel mai probabil are si un caracter violent...''.
Pentru ca lumea e prea incuiata la minte, pentru ca judeca inainte de a cunoaste.iar aparentele sunt totul, pentru unii.un astfel de fizic inspira un caracter puternic, si nu numai.dar nu stii niciodata ce se ascunde dincolo si motivele mai ales.
Cum a spus si Ritsuko. Parca sunt din filme cu criminali
Par violenti, + ca unii sunt ''seriosi'', te sperie numai cu privirea!
Ca Bouncer nu ai cum sa nu fii serios
Un asemenea barbat pare violent si insensibil. Nu e neaparat parerea mea, dar asa pare ![]()
Cateodata aparentele inseala
Ai dreptate, ti-am prezentat doar aparenta.
anonim_4396 întreabă:
alexalx1234 întreabă: