Omule invata engleza ca in Romania esti norocos daca ajungi un vanzator de jucari la taraba.Am rude care au luat Bac-ul fara nota sub 9 si nu isi gasesc loc de munca.As vrea sa raspunda la intrebarea asta un inteligent care ma contrazicea spunand ca daca ai 4 clase iti gasesti repede loc de munca.
Evident ca nu te cheama nimeni, pentru ca nu asa se procedeaza si daca ai 3 facultati tot tu trebuie sa te duci sa primesti job-ul nu vine patronul.
Boschetar oricum nu ajungi.
Uneori si mie imi vine in gand
daca o sa ajung un boschetar si o sa mor de foame? Si urmatorul gande e, si daca ajung un patron la o firma?
Cauti pana gasesti, alta cale nu e.
Sant plecat din tara oricum, mersi de sprijin, pana la urma camioanele nu au stapan definitiv urmam noi generatia tineriilor sa le conducem.
Am toate subcategoriile B BE C CE D DE atestatele si cardul tahograf dar am putina vechime pe un autotren si mai am chef de condus. La studii nu ma omor, ce rost are sa continui daca am deja o cariera in buzunarul meu.
Bună.
Învață să crezi în tine, orice eșec este o experiență în plus!
Pa, pa.
Hai omule ca nu e de ras situatia, vad camioane de parca ies din paradis toata ziua pe drum si nu e de munca, cum vine asta? E normal sa intri in disperare cand vezi ca nu te suna sa lucrezi nici la o firma de impartit anunturi publicitare in posta.
Daca nu te suna, poate CV-ul tau are ceva.
De multe ori ma gandesc din cauza ca ma vad ca roman le e frica sa ma angajeze.
Totul e o chestie de marketing.
Dar tot ca roman stiu ca si costi mai putin.
Nu crezi ca e mai simplu sa intri intr-un bar de camionagii si sa intrebi in stanga si in dreapta daca cineva iti poate da vreo idee?
Ar fi bine, nu se pune problema la platit pentru ca taicameu a prins un post de munca la o firma de vopsea industriala si era tratat ca un spaniol, firmele serioase gen fabrici, curierat, etc. nu face diferenta de natie sau salariu numai ca acum am ajuns sa ne taram pe jos ca sa prindem ceva si nu mai suport sa fie chiar asa situatia. Am incercat sa lucrez cu contract redus, etc dar nimic. Spaniolii sunt tratati ca noi in vremurile actuale cum se lucreaza in tara asa e si aici sarcini nu au multe dar le-a mai scazut 300€ din 1000€ pe luna.
Te cred si ai dreptate.
Problema este ca nu e cazul sa intrii in depresie acum.
Au fost si vor fi in continuare diferente de genul acesteia. Dar ghici ce. Nu conteaza. Asa e viata. Stai linistit. O fi grea, dar trece.
Faptele sunt cele curente. Asa ca joaca cu sistemul cat se poate. Nu prea ai alta solutie.
Stiu ca urmatoarea criza va veni dupa ce mor eu, tu esti credincios?
Nu are d-zeu nicio legatura cu asta. Vad ca ai cam tras si tu concluzia ca nu exista.
Num3Ascuns întreabă: