Daca toti adolescentii ar gandi ca tine site-ul ar da faliment![]()
Pentru mine drama inseamna doar moarte.Si in anumite cazuri, nici macar ea
Eu sunt pe principiul;"Nu exista probleme, doar solutii". Deci, n-ai de ce sa te dai de ceasul mortii din cauza ca "broscoiul" te-a parasit
Da aici chiar ai dreptate. Sau mai sunt cazurile de tipul m-a părăsit ascult melodii triste şi îmi iau un pachet de şerveţele în pat şi-mi plâng mie de milă. Urăsc drama. Mai ales cea a adolescenţilor. Baftă!
Pentru unii, libertatea intra la "tot ce le trebuie". Si nu o au. Asa ca incearca sa ii intelegi. Si da, oamenii intreaba cum sa scape de suparare, iar asta e un lucru bun, pentru ca vor sa devina iar oameni normali, cu momente mai mult sau mai putin fericite. E mai bine sa ceri ajutor decat sa suferi in continuare.
Eu de obicei ador dramele.insa nu dramatizez orice intamplare.numai ca uneorii viata nu e asa cum ne dorim si poate ca uneorii nici parintii nu ne mai inteleg asa cum ar trebui eu sincer ca`m ca`m plictisit de viata asta( tin sa mentionez ca am 13 ani-aproape 14) uneorii chiar mi-as dori sa fiu mai vesela.gabb uite id meu: dd_4u96 poate mai vb.