anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu vi se pare ca mai toata lumea nu iese dintr-o anumita stare pentru ca asa ii place? Vad adesea intrebari pe site:"ce sa fac sa nu mai fiu suparata?" & stuff.Fratilor, nu va mai consumati atata ca nu va lasa mama sa iesiti afara sau ca vai de mine nu va lasa la nu stiu ce petrecere.Mai bine ziceti mersi ca aveti, majoritatea, tot ce va trebuie. Unii prea transforma orice esec intr-o catastrofa...

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca toti adolescentii ar gandi ca tine site-ul ar da falimentlaughing
Pentru mine drama inseamna doar moarte.Si in anumite cazuri, nici macar ea
Eu sunt pe principiul;"Nu exista probleme, doar solutii". Deci, n-ai de ce sa te dai de ceasul mortii din cauza ca "broscoiul" te-a parasitoh go on

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da aici chiar ai dreptate. Sau mai sunt cazurile de tipul m-a părăsit ascult melodii triste şi îmi iau un pachet de şerveţele în pat şi-mi plâng mie de milă. Urăsc drama. Mai ales cea a adolescenţilor. Baftă!

| xibalba a răspuns:

Pentru unii, libertatea intra la "tot ce le trebuie". Si nu o au. Asa ca incearca sa ii intelegi. Si da, oamenii intreaba cum sa scape de suparare, iar asta e un lucru bun, pentru ca vor sa devina iar oameni normali, cu momente mai mult sau mai putin fericite. E mai bine sa ceri ajutor decat sa suferi in continuare.

| Dienutsaa a răspuns:

Eu de obicei ador dramele.insa nu dramatizez orice intamplare.numai ca uneorii viata nu e asa cum ne dorim si poate ca uneorii nici parintii nu ne mai inteleg asa cum ar trebui eu sincer ca`m ca`m plictisit de viata asta( tin sa mentionez ca am 13 ani-aproape 14) uneorii chiar mi-as dori sa fiu mai vesela.gabb uite id meu: dd_4u96 poate mai vb.